maanantai 20. tammikuuta 2014

Huulirasvoja

Aloitetaanpa katsauksella huulirasvoihini. Rasvat löytyvät kupista eteisen pöydältä, josta niitä on helppo napata taskuun tai laukkuun mukaan. Osa hoitavimmista huulirasvoista on yöpöydällä, koska käytän niitä pääasiassa iltaisin ja nyt tietysti pakkasilla muutenkin. Jännä miten huulet kuitenkin röpeilytyvät näin kylmällä kaikesta ahkerasta rasvauksesta huolimatta.


Erittäin minttuinen ja raikas(tava) huulirasva löytyy Anatomicalsilta. Snog me senseless kihelmöi kivasti huulilla ja kosteuttaakin ihan kohtalaisesti. Muistuttaa jollakin tavalla carmexia (mutta on siis jotenkin raikkaampi ja kihelmöi huulilla enemmän). Rohtuneisiin huuliin tämä ei tehoa kovikaan hyvin, mutta itse tykkään raikkaudesta ja koostumuksesta, joka on ohutta ja hyvin huulille imeytyvää. Tilasin tämän Asokselta ja taitaapi lähteä myöskin Stop Cracking Up lip balm kokeiluun.


Badger Highland Mint on ihan hyvä perushuulirasva, nimensä mukaisesti minttuinen. Pakkaukset Badgerin rasvoissa on niin söpöjä.


Yves Rocherin huulirasvat eivät ole mitään huippu kosteuttajia, mutta mielestäni ihan ok, edullinen hinta plussaa. Kuvassa toissa- ja edellisvuoden (joulu)kausituotesarjoihin kuuluvat huulirasvat sekä vadelma huulirasva, joka olikin sävyttävä (pinkki). En niin tykästynyt viimeksi mainittuun, mutta kesällä on varmaan kivempi (sävynkin puolesta).


Tässä ei niin kovassa käytössä olevia. Kaikki ihan perushyviä, paitsi tuo Bubble Gum (en tykkää koostumuksesta, ei imeydy vaan lilluu huulten pinnalla). Grazy Rumors ja Laventelirasva on tilattu iHerbistä. Niveaa (perus"sininen"rasva) laitan joskus toisen huulirasvan päälle vielä suojaamaan huulia.

  

Lemppari huulirasva tällä hetkellä. Dermosilin Dermonature Huulibalsami. Tuoksuu hieman vadelmaiselle, kosteuttaa hyvin ja pehmentää.

 

Nivean Lip Butter on taas näin talvisella kelillä loistava; pehmentää ja suojaa huulia. Tuoksukin on herkullisen makea ja vaniljainen. Dermosilin Laventelisalva toimii myös monikäyttövoiteena. Käytän huulille, karheisiin kanta- ja kyynärpäihin ja paukku pakkasilla lenkille lähtiessäni sipaisen nenän päähänkin.


Löytyykö teiltä lempituotetta huulirasvojen osalta?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti