maanantai 20. tammikuuta 2014

Kasvovoiteita talvi-iholle

Lancomen Hydra Zen Neurocalm Soothing Anti-stress Moisturising Cream on aivan ihana voide talven kuivattamalle ja ärsyttämälle iholle. Rauhoittaa sekä kosteuttaa. Melko ohuehko  koostumus ei jää kalvoksi iholle eli imeytyy hyvin. Tuoksu on mielestäni ylellinen, vaikka luin jostain eriäviäkin mielipiteitä. Tämä versio sopii kaikille ihotyypeille ja sekaihollani on toiminut myös yövoiteena mainiosti. Arvosanaksi antaisin neljä ja puoli tähteä viiden ollessa maksimi. Hintahan tässä tietysti hieman kirpaisee.


Toinen kosteuttava, pehmeästi iholle levittyvä ja hyvin imeytyvä voide on The Body Shopin Vitamin E Moisture Cream. Sopii myöskin kaikille iholle tyypeille ja näin talvisin käyttelen itse päivä- sekä yövoiteena. Kesällä tämä on aavistuksen liikaa päivisin käytettynä, koska iho alkaa helposti kiiltämään ja tuntuu rasvaisemmelta kuin yleensä. Arvosana neljä tähteä.


Ziajan Goat's Milk night cream on koostumukseltaan paksumpaa kuin nämä edelliset, joten imeytyminen kestää jonkin aikaa. Iltaisin ja yöllä tämähän ei niin häiritse, mutta itse tykkään voiteista jotka eivät jätä rasvamaista tuntua naamalle. Kosteuttaa kuivaa ihoa hyvin, suositus onkin kuivalle ja ikääntyvälle iholle (dry&wrinkle prone skin). Arvosanaksi kolme tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti