tiistai 21. tammikuuta 2014

Primers

Yksi parhaista kokeilemistani primereista on The Body Shopin Tea Tree Pore Minimiser. Tämähän on nimensä mukaisesti ihohuokosten supistaja, mutta auttaa itselläni hillitsemään myös kiiltelyä jonkin verran. Käytän lähinnä kasvojen T-alueella ja alueilla joissa huokoset ovat suurentuneet tai on epäpuhtauksia. Tuoksu on voimakas, mutta hälvenee kasvoilla.


Nivea Daily Essentials Express Hydration primer normaalille ja sekaiholle jättää kasvoille raikkaan tunteen. Ohut koostumus, joka imeytyy nopeasti, tasoittaa ihon pintaa (meikki levittyy helpommin iholle ja kestää parempana pitempään) sekä kosteuttaa. Tätä voi kosteuttavan ominaisuutensa vuoksi käyttää ihan päivävoiteen tapaan, mutta itse laitan alle päivävoiteen tai seerumin.


Lumene Crystal Radiance Primer on heleyttävä meikinpohjustusvoide. Tämä siis lähinnä heleyttää ja raikastaa ihon sävyä. Antaa hehkua esim. poskipäillä käytettynä. Toimii myös sekoitettuna meikkivoiteeseen. Sopii parhaiten hieman päivettyneemmälle iholle.

Illuminating and Smoothing Primer on valovoide, joka auttaa häivyttämään juonteita ja väsymyksen merkkejä. Toimii korostustuotteena sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tästä olen tykännyt, piristää kivasti kasvoja ja on meikin alla käytettynä melko huomaamaton.

Molemmat sulautuvat ja levittyvät iholle nätisti ja erottuvat hohteena/heleytenä käytetyllä alueella.

Valovoide ja Crystal Radiance Primer
Maybelline Dream Smooth Primer on hyvin silikonista ja tuntuu iholla hieman "kalvomaisena" pintana. Ei siis imeydy niin hyvin iholle vaan tekee hyvin sileän ja tasaisen pinnan, jolloin meikki on helpompi levittää. En tykännyt käyttää yksinään, joten olen sekoitellut toisinaan muiden primereiden kanssa jolloin silikoninen koostumus ei tunnu/häiritse niin paljon. En ostaisi uudelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti