lauantai 25. tammikuuta 2014

Voiteita käsille


Tykkään vaihdella käsivoidetta melkeinpä päivittäin. Kädetkin ovat joskus hieman kuivemmat kuin yleensä tai sitten näin talvisin todella kuivat, joten valitsen rasvan vähän senkin mukaan.


Eveline Glicerin bio goat´s milk hand and nail cream-mask 5 in 1 on nopeasti imeytyvä, kevyt ja kosteuttava käsivoide. Tuoksuu jotenkin makeahkolle (vuohenmaito?), mutta tuoksu on mieto ja ihan miellyttävä. Hyvä ja edullinen.


Lavera Hand Cream on raikkaan sitrusmainen tuoksultaan. Kosteuttaa sekä hoitaa ja suojaa. Myöskin aika kevyt voide. Tämän talven suosikki käsivoide kulkee mukana käsilaukussa.

Nuxe Reve de Miel Hand and Nail Cream on näistä hoitavin voide ("repairs, nourishes, protects") ja karheammassa kunnossa olevat käteni tykkäävät tästä. Tuoksua on vaikea kuvailla ja se on omaan nenääni aika voimakas.Luulisin, ettei ole tuoksunsa puolesta kaikkien mieleen. Imeytyy hyvin ja kädet jäävät pehmeän tuntuisiksi.


LdB Touch of Sensation Soft Cotton & Cherry Blossom Hand Cream. Tuoksuu ihanalle, kirsikankukkaiselle ja raikkaalle. Imeytyy ihoon todella nopeasti ja jättää käsiin sileän tunteen. Pakkauskin on söpö.

Nivean Soft voidetta olen käyttänyt käsirasvana silloin, kun kädet ovat suht hyvässä kunnossa. Tuntuu iholla miellytävällä eikä jätä lähmäistä tunnetta. Tuoksu on hyvin "voidemainen", puhdas ja raikas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti