perjantai 24. tammikuuta 2014

Gina Tricot ja H&M meikkejä

Kovin laajaa kokemusta kyseisten kauppojen kosmetiikkatuotteista minulla ei ole, mutta muutamia meikkejä on päässyt kokeiluun. Kynsilakat ovat osoittautuneet hyviksi hankinnoiksi. Aluslakan päälle levittyvyys on hyvä ja päällyslakan kanssa kestävät ainakin muutaman päivän.

Gina Tricotin kynsilakkoja.
155 hearts, 05 Pink ja 97 Fashionista.

Poskipuna ja luomiväri ovat ihan ok; eivät ole mitään super pigmenttisiä, mutta ajavat kyllä asiansa.

Ginan poskipuna 04 Rosy ja luomiväri 43 Puff Powder.



H&M:n luomivärit ovat myöskin ihan ok, vaikka osa näistä on hieman jauhoisia ja varsinkin vaaleammissa väreissä ei ole hirveästi pigmenttiä. Nudes paletti on nimeltään Pink Nudes ja duo U Crush My Heart. Luomivärisivellin on mukavan kokoinen ja pehmeä, käyttelen levittämään väriä koko luomelle ja on sopinut hyvin käytettäväksi myös häivytyksiin. Puuteri on aavistuksen liian tumma minulle tällä hetkellä, joten se pääsee käyttöön kesällä. Kynsilakkojen sävyt ovat Silver ja Lollipop lullaby.


Lip pen on koostumukseltaan kevyt ja se on helppo levittää tasaisesti huulille. Ei tunnu paksuna/tahmeana kerroksena, on vähän kuin huulilla ei punaa olisikaan. Muuten kiva huulituote/-puna, mutta haalistuu ja häviää huulilta aika nopeasti.

H&M:n poskipunista olen kuullut ja lukenut paljon blogeista, joten sellainen on myös kokeilulistalla.

Mitäs mietteitä vaatekauppojen meikit teissä herättää? Onko kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti