keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Yves Rocherin parhaita



Kulmakynässä on itselleni sopiva väri ja hyvä harja toisessa päässä. Useampia sävy vaihtoehtoja.

Correction Shine and Fill base coat aluslakka kuivuu nopeasti ja on koostumukseltaan mukavan ohutta. Lupailee tehdä kynsistä hyvinhoidetut, kirkkaat ja kiiltävät sekä silottaa kynsiä. Käytän aluslakkana tai yksinään.

Kynsilakassa on hyvä koostumus ja sivellin, joten kynnet on helppo lakata tasaisesti. Väriä tulee jo yhdelläkin kerroksella hyvin, mutta laitan lakkaa aina vähintään kaksi kerrosta.

Grand Rouge huulipuna (sävy 71.Rose Poudre) levittyy pehmeästi ja nätisti. Kestää huulilla hyvin.

Irtopuuteri Velvety Loose Powder (02 Transparence Beige) tuoksuu ylelliselle (puuterinen tuoksu, en osaa  oikein kuvailla paremmin). Ihosta tulee mattainen, mutta silti kuulas. Huono puoli on, että pölisee aika paljon käytössä, esimerkiksi jos puuteria tulee liikaa kerralla välikannen päälle ja siinä pyöräyttää sivellintä.

Olen myös tykästynyt Les Plaisirs Nature- sarjan suihkugeeleihin ja vartaloemulsioihin. Karhunvatukka, Luonnonmukainen vadelma ja Malesian kookospähkinä ovat niistä lemppareitani. Pulloihin voi ostaa erikseen pumpun, jolloin on helpompi, nopeampi ja kivempi lutrata esimerkiksi vartalovoidetta.

Apple Delight Limited Edition suihkugeeli ja matkakokoiset vadelma ja mandariini suihkugeelit.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti