lauantai 11. helmikuuta 2017

Calvin Klein Down Town EdP

Black Fridayn aikoihin innostuin tilaamaan uuden tuoksun ruhtinaallisessa 90 ml:n koossa. Harvemmin tosiaan tulee hajuvesiä hankkittua näin isoissa pakkauksissa, mutta edullinen hinta houkutteli ja kyseessä on itselleni monikäyttöistä arkituoksua edustava tapaus, jollaisille on paljon käyttöäkin, joten ne kuluvat myös nopsempaan. Hintaa en enää tarkalleen muista, mutta se oli siinä jokusen euron alle neljänkympin.


Sokoksen nettikaupan sivuilla tuoksua kuvaillaan "klassiseksi citytuoksuksi. Neroli, Gardenia ja Texasin Seetripuu huokuvat kevyttä makeutta pehmeällä raikkaudella."

Nordicfeelin sivuilla tuoksua avataan enemmän: "Tuoksu avautuu italialaisen sitruunan, bergamotin ja neroliöljyn yhdistelmällä, johon vihreä päärynä ja mehukas luumu tuovat raikkaan piristyksen. Sydäntuoksussa hurmaavat orvokin ja gardenian terälehdet yhdessä roseepippuriripauksen kanssa. Lopuksi Downtownissa viipyilevät setripuu, suitsuke, myski ja vetiveri."


Olin tätä muinoin tuoksutellutkin ja muistini mukaan jälkituoksu jäi iholle makeammaksi ja pehmeämmäksi. Kyllä nenäni hahmottaa pientä makeutta edelleenkin, mutta tuoksuna tämä asettuu iholle enemmänkin raikkaan kukkaiseksi puisella twistillä. Neroli ei kuulu suosikki tuoksuelementteihini, mutta tässä se menettelee. Kevyeksi päivätuoksuksi tässä on pienoista "särmää" vaikka ei tosin mikään kovin persoonallinen tai erikoinen tuoksu olekaan.


Spraysuutin alkoi temppuilemaan jo alkumetreillä. Se valskaa jonkin verran ja hajuvettä valuu myös pullon reunoille ja sormille. No, senhän saa pyyhkäistyä sormista iholle, mutta CK:n luulisi panostavan pakkauksiinsa enemmän. Voihan suutin olla tässä tapauksessa vaan poikkeuksellisesti hajonnutkin, mutta noin ei ole omalla kohdallani käynyt juuri koskaan.

Kaiken kaikkiaan ihan ok perustuoksu, mutta ei onnistunut suuremmin hurmaamaan. En nyt pettymykseksi sanoisi, mutta oli erilaisempi mitä muistelin/kuvittelin. Olisin kaivannut tuoksuun hieman lisää pehmeyttä ja makeutta, jolloin se olisi ollut enemmän makuuni. Ja tuo valskaava sumutin laskee pisteitä.

3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti