tiistai 21. helmikuuta 2017

NYX Mosaic Powder Blush ja HD Studio Concealer


Mosaic poskipunaa sävyssä Spice olen kyttäillyt tasaisin väliajoin nettikaupoista ja nyt kun tuli vastaan Cocopandalla tarjoushintaisena (pikkuisen yli 8 euroa) niin oli sopiva sauma se vihdoin tilata.


Puna koostuu mosaiikkimaisesti neljästä-viidestä erilaisesta sävystä (mielestäni nuo vaalean persikkaiset kohdat ovat lähes saman sävyisiä), joten väriä voi hieman säätää sen mukaan missä kohdin sivellintä käyttää. Itse useimmiten tällaisten monisävyisten tuotteiden kanssa vaan pyörittelen sivellintä koko poskipunan alueella. Aiemmin olen omistanut Mosaic Blushin sävyssä Latte, joka sopi oikein mainiosti hillittyjen varjostusten tekoon. Enää en ole kuitenkaan pitkään aikaan kyseistä sävyä missään nähnyt.

Swatch-kuvat ovat jälleen ikävästi haalean vaaleita, toivottovasti noista jotain erottuu...

Yllä sävyt yhdessä, alla erikseen.

Kaikki sävyt siveltimellä häivytettynä.

Joidenkin sävyjen koostumus on mattaisempi ja joidenkin satiinisempi. Sormella otettaessa pinta tuntuu suht kovalta eikä väriä irtoa kovinkaan paljon. Kun ottaa siveltimen käyttöön niin pigmenttiä irtoaa huomattavasti paremmin. Koostumus on joka tapauksessa kovahko ja jauhoontuukin vähän (riippuen käytetystä siveltimestä).



Dermacol, NYX, Loreal ja essence.

Sävynä tämä on omaan makuuni helppokäyttöinen "rusehtava nude". Otin ihan huvikseni sävyvertailuun  Dermacolin Duo Blusherin (ruskeamman osan), Lorealin Nude Brown ja essencen 40 natural beauty poskipunat, koska edustavat jossain määrin samaa värimaailmaa, vaikka eivät toki identtisiä olekaan. Oikein kiva poskipuna, jos vaan tykkää tällaisista sävyistä, vaikka koostumuksessa olisi hieman parantamisen varaa. Tätähän löytyy myös muissakin sävyissä.


HD Studio Photogenic Concealer (sävy CW01) istuu tällä hetkellä väritykseeni paremmin kuin hyvin. Huomasin, että esimerkiksi UD:n Naked Skin Light Neutral peiteaine on kuin onkin inasen liian tummaa, joten säästelen sitä nyt kesää varten pientä päivettymistä odotellen. NYXin peiteaine taittaa kellertävään (ainakin omalla ihollani), joten se sopii mainiosti tummuuden peittämiseen silmien alla. Vaatii silti kaverikseen toisenkin peiteaineen/valokynän (niin kuin kaikki muutkin ongelma-silmänalusieni kanssa). Peittävyys on kuitenkin hyvä ja tämä toimii kelvollisesti myös muuallakin kasvoilla meikkivoiteen alla. Koostumus on miellyttävä, mutta tämä jämähtää nopeasti paikoilleen. Kannattaa siis käsitellä peitettävä alue kerrallaan eikä laittaa valmiiksi kaikkiin kohtiin, jonka jälkeen työstäminen on hankalaa, koska pysyy tosiaan sinnikkäästi paikoillaan. Ei ole pahemmin kasaantunut juonteisiin, mutta silmien alla käytössäni on e.l.f.in Hydrating Under Eye Primer, joka varmasti ehkäisee omalta osaltaan tuota ongelmaa. Ei täydellinen, mutta yllättävän hyvä peiteaine, koska jostain kumman syystä en odottanut tältä ihmeempiä.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvät arvostelut, kiitos tästä! Jäi vähän sellainen olo, että tuota Nyxin peiteainetta voisi hyvin testatakin - mulla on jotenkin "se oikea" jatkuvassa metsästyksessä :D Kun liian peittävä ei saisi olla, mutta jotain pitäisi peittää kuitenkin, ei saisi olla paksua tai rasvaista koostumukseltaan ja sitten pitäisi pysyä paikoillaankin. Eli ehkä tässä on potentiaalinen testikappale kunhan saan aikaiseksi tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos oli jotain hyötyä :) Ainakin omalla ihollani tuo peiteaine pysyy todella hyvin ja koostumus on suht kevyttä.

      Poista