keskiviikko 15. helmikuuta 2017

The Body Shop tilaus


TBS:n kanta-asiakas päivien aikaan kaikki tuotteet olivat -20% ja pieni tilaus lähtikin sen myötä verkkokauppaan menemään.

Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion on kiinnostanut jo pidempään. Vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta tuotteelta enkä ole tällaisia lotioneja koskaan aiemmin käyttänyt. Tuotetta taputellaan kevyesti kasvoille sormilla tai esimerkiksi vanulapulla puhdistuksen sekä kasvoveden jälkeen ennen seerumeita ja voiteita. Hoitoveden tarkoitus on kosteuttaa/hoitaa ja valmistella iho hoitotuotteita varten.


Tämä sisältää mm. vehnänalkioöljyä, bioteknisesti valmistettua hyaluronihappoa ja aloe vera geeliä. E-vitamiinihan on ihonhoidossa tunnettu siitä, että se "auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten auringolta, ilmansaasteilta ja tupakansavulta. Se on myös tehokas kosteuttaja, joka parantaa ihon kuntoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista". Hyaluronihappo puolestaan "auttaa parantamaan ihon kosteuspitoisuutta ja samalla vahvistaa ihon suojamuuria, minkä tuloksena iho on täyteläisemmän, sileämmän ja pehmeämmän tuntuinen".  

Lotionia lapulla.

Pari kertaa olen ennättänyt kokeilemaan, joten en osaa vielä tehokkuutta tai vaikutusta ihon kuntoon tarkemmin arvioda, koska se paljastuu luonnollisesti paremmin pidemmän käytön jälkeen. Koostumus on geeli-vesimäinen ja kivan raikkaan tuntuinen kasvoilla. Ihoni imaisee lotionin hetkessä ja kasvot tulevat heti sileämmän tuntuisiksi. Eli ainakin ihan miellyttävää tätä on kasvoilleen tuputella.


Strawberry Antiperspirant Deodorant. Mansikan tuoksu kosmetiikassa on vähän niin ja näin, toisinaan tuoksu onnistuu olemaan hyvä ja miellyttävä, kun taas toisinaan mennään helposti liian imelän ja essanssisen puolelle. Päätin tätä nyt kuitenkin kokeilla, koska tavoitteenani on siirtyä pikkuhiljaa eläinkokeettomaan kosmetiikkaan eikä sillä saralla löydy dödöjä kovinkaan runsaasti.

Tämä tapaus lupailee suojata hikoilulta jopa 48 tunnin ajan, mutta harvemmin noin pitkää suojausta tarvitsee, koska ehtiihän tuossa ajassa käydä jo pesullakin (useampaankin kertaan) :D Dödössä on myös ihoa hoitavaa, pehmentävää ja rauhoittavaa pantenolia. Ainakin paperilla kuullostaa lupaavalta.

Roll-on kuula on erikoisen pieni ja tuntuu vähän omituiselta, koska yleensä olen tottunut paljon isompiin. Kuvassa verrokkina Kicksin dödö, kokoero on huomattava.


Tuoksu on pullosta haisteltuna suht voimakas ja makea eli vähän siltä väliltä (luonnollinen/esanssinen). Tässä on mansikkauutetta, joten periaatteessa ei pitäisi täysin keinotekoisen tuoksun kuitenkaan olla kyseessä. Kainaloihin siveltynä mansikkaisuus tasaantuu ja miedontuu jonkin verran. Silti ehkä himpun verran liian makea omaan makuuni, mutta eipä tuo pahempaa nenän nyrpistelyä ole näin alkuun aiheuttanut. Katsellaan nyt miten yhteinen taipale lähtee tämän kanssa sujumaan.

Almond Milk & Honey uutuus sarjasta kokeiluun päätyi Calming & Protecting Hand Cream. Meinasin tilata sarjan Body Lotionin, mutta vartalovoiteita on jemmoissani tällä hetkellä aivan liikaa, joten onnistuin hillitsemään itseni. Miksei käsivoidettakin voisi halutessaan käyttää kropan rasvailuun ja pienempi tuubi on kätevä tapa tutustua sarjaan, jos tuoksu ei jostain syystä suurempaa ihastusta herättäisikään.


Tuoksu on tässäkin makea. Hurmaava hunajaisuus on pääosassa, muita tuoksuvivahteita en oikein osaa määritellä, jos niitä edes juurikaan on. Avokki totesi tätä käsiin laitettuani, että haisee ihan karkille :) Koostumus on pehmeän täyteläistä, mutta voide imeytyy nopeasti jättäen kädet pehmeiksi. Tämä on suunnattu erityisesti herkille ja kuiville tassuille, joten kesemmällä toiminee paremmin yökäsivoiteena.


8 kommenttia:

  1. Mulla on The body shopin Drops of youth essence ja sekin tuntuu tosi hyvälle. Illalla laitan sitä useamman kerroksen kasvoille ja pieni tippa riittää kerralla, joten se on tosi riittoisaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Pitää vissiin ostaa sitä tämän jälkeen :)

      Poista
    2. Samaa mieltä tuosta Drops of Youthista! Se oli kiva tuote! :)

      Poista
    3. Kuullostaa ainakin hyvälle :) Laitoinkin sen ostoslistalle.

      Poista
  2. TBS:n Vitamin E Essence Lotion on minusta ihan hyvä tuote, vaikka aluksi olin vähän skeptinen, että mahtaako tehdä mitään. No, tekee se ainakin freessimmän tunteen kasvoille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kai tuosta iholle haittaakaan ole vaikka mitään ihmeitä ei sen myötä tapahtuisikaan :D Ja kasvotuntuma on kyllä kiva.

      Poista
  3. Mie en pystynyt tuota dödöä käyttämään, kirveli ihan tajuttomasti! Sheivauksen jälkeen piti pitää 2 päivän väli, että pystyi laittamaan, muiden kanssa ei ongelmia vaikka olisi samana päivänä laittanut kuin sheivasi :D

    Eilen kävin nuuhkimassa tuota uutta sarjaa The Body Shopilla ja muistuttaa hieman Avonin Milk & Honeyta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, harmillista kun ei sulle sopinut. En ole tullut sheivauksen jälkeen tuota käyttäneeksi, muuten ei ole ainakaan vielä ärsyttänyt tai kirvellyt kainaloitani. Pitää varmaankin käyttää sheivauksen jälkeen varulta jotain muuta dödöä.

      Almond Milk & Honeyssa on ihanan makea tuoksu, jos vaan tykkää hunajasta :) Avonin Milk & Honey tuotteita en ole käyttänyt, tuoksutellut vaan kuvastosta, joten kunnollista muistikuvaa ei sen tuoksusta ole...

      Poista