perjantai 17. helmikuuta 2017

How 'Bout Them Apples?


TheBalmin How 'Bout Them Apples? paletti houkutteli aikoinaan kovasti siitä useammasta blogista luettuani. Nätit ja koostumukseltaan miellyttäviksi kuvaillut sävyt sekä hauska pakkaus saivat melkeinpä sukat pyörimään jaloissa, mutta päätin tuolloin olla "järkevä" ja jättää sen hankimatta, koska en juurikaan voidemaisia poskipunia käytä. Sävyt sopivat myös huulille, mutta joidenkin arvostelujen mukaan eivät olleet siinä tarkoituksessa kovinkaan kummoisia.

Paletissa on reilun kokoinen peili, mistä plussaa. Näkemissäni arvosteluissa tuli ilmi sekin, että joidenkin mielestä kuvitus on liian korni, mutta kuten sanottu, itse pidän sitä hauskan erilaisena.



Alennuksien houkuttelemana eksyin Cocopandan nettikauppaan ja aluksi oli suuri houkutus tilata In theBalm Of Your Hand paletti, josta löytyy theBalmin suosikkituotteita (osa pienemmässä koossa). Menin katselemaan Youtubesta swatcheja ja muitakin arvioita tuosta paletista ja törmäsin samalla "omenapaletin" arvosteluihin. No se oli sitten menoa ja kallistuin lopulta tähän. Tässäkin tapauksessa perustelut itselleni olivat suht järkevät: Aion jossain vaiheessa kuitenkin hankkia Bahama Mama aurinkopuuterin ja jonkin Manizerin siskoksista täysikokoisina. Paletissa on myös muutama luomiväri, mutta itseäni sävyt eivät suuremmin puhutelleet. Hintaakin oli hitusen enemmän kuin How 'Bout Them Applesilla (joka oli tarjouksessa 22 euroa). Enkä ole muistini mukaan käyttänyt napeissa olevia voidemaisia poskipunia vaan ne ovat olleet joko puikossa, tuubissa tai pumppupullossa.

Koostumus hieman vaihtelee sävystä riippuen, joissakin napeissa pigmentti on voimakkaampi ja osassa taas on vähän liukkaampi ja heleämpi koostumus. Kaikki levittyvät kuitenkin vaivattomasti ja nätisti.

Levityksessä/häivyttelyssä kostea bb, RT tai sen tyyppinen meikkisienipallero toimii erinomaisesti. Jemmoistani löytyi levitykseen ja häivyttelyyn myös hienosti sopiva H&M:n Angled Puffer Brush, jolle en aiemmin ole keksinyt sopivaa käyttötarkoitusta. Laittaminen onnistuu toki ihan sormienkien avulla, mutta itse tykkään siinä tapauksessa tasoitella lopputulosta vielä siveltimellä. Huulille olen töpötellyt sormella tai laittanut pienellä peitevoidesiveltimellä, koska tällä hetkellä en omista huulipunasivellintä. Kiva, kun saa halutessaan yhdistellä poskipunan ja huulet sävy sävyyn :)

Cider, Cobbler, Pie, Crisp, Candy ja Caramel.

Alemmassa kuvassa olen hieman tuputellut sävyjä siveltimellä.

Minäkin sanoisin, että kyllä nämä ovat enemmän elementissään poskipunina, koska ovat vähän sen oloisia, että liian usein huulilla käytettynä saattavat alkaa kuivattaa. Mutta ei kun vaan kunnollista huulirasvaa alle niin toisinaan toimivat kyllä siinäkin hommassa.


Poskilla voi lopputuloksen intensiivisyyttä ja/tai kuultoa säädellä senkin mukaan, laittaako väriä ennen puuterointia vai sen jälkeen. Kestävät paikoillaan hyvin, ainakin muiden oheistuotteiden kera (primer meikkipohjan alle, puuterointi joko pohjalle tai päälle plus meikinkiinnityssuihke).

Koska en vastaavanlaista tuotetta omista entuudestaan niin tietysti "erilaisuus" lisää tuntuvasti tämän kiehtovuutta, mutta paletti on kokonaisuudessaan laadukkaan oloinen, monikäyttöinen, sävyt nättejä ja raikkaita sekä toimivia. En voi valittaa. Tiedä sitten olisinko koskaan raaskinut normaali hinnalla tätä ostaa (tuskin), mutta reilu parikymppiä ei ole näin kivasta paletista ollenkaan paha hinta.

Asiasta toiseen. Bongasin netin syövereistä theBalmin Cast Your Shadow Face The Muppet Show- paletin. Muppet Show oli yksi lapsuuden suosikkiohjelmistani ja innostuin tästä välittömästi. Mutta paletti on/oli limited edition tapaus, joten vissiin turha odotella sitä enää suomalaisiin nettikauppoihin, koska en löytänyt tätä merkin kotisivuiltakaan. Höh.

Kuva täältä.

4 kommenttia:

  1. Minusta the Balmin palettien ulkoasut ovat todella kivoja huumorin ja kekseliäisyyden ansiosta. Melkein kaikki paletit tuppaa yleensä olemaan mustia, niin the Balm eroaa kyllä edukseen värikkyytensä ansiosta.
    Poskipunapaletin sävyt on minusta todella käyttökelpoiset ja nätit:) Kyllä tuo mullekin kelpaisi, ja hintakin on ihan kohtuullinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, hauskasti nimetyt tuotteet ja joukosta erottuvat pakkaukset lisäävät osaltaan thBalmin viehätystä omissa silmissäni :)

      Tämän paletin sävyt tuntuvat sopivan monenlaiseen meikkiin ja koostumukssetkin ovat miellyttäviä.

      Poista
  2. Multakin tämä paletti löytyy ja tykkään tästä todella paljon, vaikka yleensä puuteriposkipunia suosinkin! :) Huulilla näitä en ole käyttänyt, koska mä kuitenkin korjailen huulimeikkiä, enkä viitsisi raahata kokonaista palettia mukana. Siksi en tajua ollenkaan nyt muodissa olevia huulipunapaletteja :D Mutta poskipunina nämä ovat todella hyviä! Pysyvyys on todella hyvä ja nämä näyttävät hyvältä. Jotkut voidemaiset poskipunat siirtävät mulla meikkipohjaa pois paikoiltaan, mutta nämä eivät tee sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tämä ihan huippu :) Huulille oon laittanut esim. nopeaa asiointireissua varten (kuten kaupassa käynti), koska en itsekään viitsi kuljetella näin isoa palettia mukana. Kaikki sävyt eivät toimi huulilla ihan yhtä hyvin, joten päälle oon sipaissut tarpeen mukaan huulikiiltoa- tai öljyä. En varmaan hommaisi pelkkää huulipunapalettia minäkään ;)

      Poista