keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Hyvät ja ihan ookoot

Vuorossa on jälleen muutamien tuoteiden ruodintaa, joista en ole (ainakaan muistaakseni, heh) vielä syvällisemmin blogissa kirjoitellut. Ymppäsin nämä nyt yhteen ja samaan postaukseen, vaikka hyvinkin erilaisia tuoteryhmiä edustavatkin.


Kuten on tullut ilmi, itselläni on suuri mieltymys monitoimivoiteisiin. Siis sellaisiin, jotka toimivat esimerkiksi huulivoiteina, ihottumien/karhentumien ja kuivien alueiden hoitoon sekä vaikka kyynärpäille, kynsinauhoille jne.


Bevita+B hoitava ja suojaava voide sisältää ihoa elvyttävää dekspantenolia ja keramidia. Voide sopii herkillekin ihoalueille ja kaikenikäisille, vauvoista vaariin. Toimii myös pieniin ihovaurioihin ja tämä pelastikin kuivuneet, punoittavat ja arat nenänpielet sekä pahasti niistämisestä hiertyneen ylähuulen taannoin flunssassa ollessani. Huulirasvana on ollut myös oikein pätevä, talviaikaan helposti tulevat röhelöisyys ja rohtuneisuus ovat pysyneet poissa.

Itse asiassa menin apteekkiin ostamaan Bepanthenia, mutta päädyinkin vaihtelun vuoksi tähän. Bevitalla on erikseenkin myynnissä huulivoide, mutta tämä on monikäyttöisyytensä vuoksi itselleni parempi vaihtoehto ja tässä koostumus on perusvoidemainen (ei liian rasvainen). Voiteesta löytyy toisenlainenkin versio (Bevita R) ja näitä myydään pienemmässä sekä isommassa tuubissa. Valitsin pienemmän (20 g) pakkauksen, koska se kulkee tarvittaessa näppärämmin mukana.*Hyvä*

Minulla on sekaiho ja sen kunto vaihtelee pintakuivasta sekä herkästä epäpuhtauksiin taipuvaiseen sekä helposti rasvoittuvaan. Oli sitten ihoni kunto mikä tahansa, finnejä ja epäpuhtauksia tulee ajoittain ja olen pannut merkille, että jos vaikka nojaan leukaa käteeni koneella istuessani tai nukun käsi poskella, tulee noille alueille useinkin finnejä plus näppyjä. Samoin käy jos hikoilen toistuvasti (esim. kuntoillessa) yläselän/hartoiden alueelta, niin epäpuhtaudet ovat taattuja silläkin alueella. Eli niille on yritettävä antaa kyytiä ja siihen tarvitaan tujummat aineet.

Mario Badescu Drying Lotion on tehokkaasti epäpuhtaudet nujertava "kaksifaasinen" lotion. Pohjalla on paksumpaa vaaleanpunaista ainetta, jonka pinnalla on väritön kerros nestemäistä liuosta. Tätä ei kuitenkaan kuulu missään nimessä ravistella vaan pumpulipuikko kastetaan pulloon niin, että se koskettaa ja siihen tarttuu tuota pohjalla olevaa kerrosta. Sitten töpötellään haluttuun kohtaan ja annetaan vaikuttaa yön yli. Tämä tosiaan jää näkyviksi länteiksi iholle, joten ei oikein sovellu päiväkäyttöön jos meinaa ulkona liikuskella :D Ei myöskään sovellu rikkonaiselle iholle eli jos tullut näppyä puristeltua niin pitää vähän malttaa odottaa sen paranemista, kirvelee nimittäin kunnolla, jos ihossa on pienikin nirhauma.


Tämä vaikuttaisi olevan tujua ainetta ja tuoksukin on sen mukainen. Joskus olen haistavinani sen vielä pitkään laiton jälkeen, etenkin jos olen käyttänyt johonkin nenän lähelle. Kuivattaa epäpuhtaudet nopeasti ja lievittää pahinta punoitusta sekä ärsytystä. Varmasti yksi tehokkaimmista finnien/epäpuhtauksien nitistäjistä, mitä olen käyttänyt mutta ei silti mikään ihmeaine ole tämäkään. Epäpuhtauksia pukkaa toki toisinaan edelleen, mutta Drying Lotion nopeuttaa kyllä selvästi niiden paranemista. *Hyvä*


Lancome Hypnose Volume-à-porter ripsiväri ei ole herättänyt niin suurta ihastusta tähän mennessä kuin toivoin. Kyseessä ei ole vedenkestävä tapaus, joten taivutukset eivät pysy ripsissäni lainkaan ilman vedenkestävää topcoat mascaraa (no, tämä oli kyllä tiedossa jo etukäteen). Ripsareilla on usein taipumus parantua oltuaan jonkin aikaa korkattuina (kai se massa jotenkin siinä tasoittuu), mutta tämä on useammankin käyttökerran jälkeen täysin samanoloista. Tuntuisi tuovan ripsiini enemmänkin lisää pituutta kuin kunnon tuuheutusta. Odotukset olivat siis korkeammalla kuin mihin tämä onnistui yltämään. Tämä tuli The Perfect Look setissä ja niinhän siinä kävi, että vaikka ostinkin sen ripsivärin vuoksi, niin tykästyin muihin pakkauksessa olleisiin tuotteisiin paljon enemmän. Ihan kiva arkiripsari, mutta huokeampaan hintaan saa paljon tuuheuttavampiakin mascaroita. *Ok*



Rainbow Hand & Face kosteuspyyhkeet ovat sopivan kosteita ja suht kivan tuoksuisia. Itse en käytä puhdistusliinoja kasvojen putsailuun vaan ne päivystävät meikkipöydällä käsien puhdistusta varten. Siihen hommaan nämä ainakin ovat riittävän tehokkaita. Hokasin vasta äskettäin, että miksi ostan tuohon tarkoitukseen monesti kalliimpia kasvoille tarkoitettuja liinoja, koska tällaiset (myös) käsillekin suunnatut "yleis"kosteuspyyhkeet ajavat asiansa moitteetta. Hintaa 40 kpl:n paketilla oli lähikaupassamme vain 1,30 e. *Ok*

2 kommenttia:

  1. Mä olen käyttänyt tuota Bevitaa jo vuosia. Rasvaan sillä silmäluomet kevyesti aamuin illoin. Mulla helposti alkaa silmät punottamaan, niin olen havainnut Bevitan parhaaksi hoitamaan ohutta ja aristavaa silmäluomea. Minusta ihan huippuvoide ja käy myös huulirasvasta ja vaikka käsivoiteestakin;)

    VastaaPoista