sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Yves Rocheria


Aiemmin pienempiin näytekokoihin ihastuneena, tilasin normaalikokoiset Aloe Vera Pulp Moisturizing Lotionin ja Nutri-Silky Treatment shampoon.


Lotion on suunnattu kuivalle iholle, mutta sopii oikein mainiosti tällaiselle ajoittain kuivemmalle suht normaalillekin nahalle. Tässä on todella kiva kevyehkö koostumus, joka imeytyy nopeasti eikä jätä lähmäisen rasvattua jälkituntumaa. Kosteuttaa silti oikein hyvin ainakin omiin tarpeisiini ja tuntuu virkistävän raikkaalta. Tuoksu on tietyllä tapaa "yves rochermainen", mistä en niin perusta, mutta suht mieto ja hälvenee hetkessä laittamisen jälkeen eli ei suuremmin häiritse.

Nourishing shampoo pesee hiukset puhtaiksi tehokkaasti ja vaahtoaa vaivattomasti. Hoitoaineiden kera käytettynä hiuksista tulee pehmeät eikä tämä ole latistanut kuontaloani liikaa. Tuoksu on jokseenkin erikoinen, mutta itse kyllä siitä oudosti tykkään.


Nutrive Vegetal-sarjan Velvety Ultra-Rich täyteläisestä puhdistusgeelistä ja Velvety Toner kasvovedestä olen lukenut kehuja (myös YR:n nettikaupassa olivat saaneet kiitosta), joten kiinnostuin kokeilemaan. Nämä sisältävät mm.saarnenmahlan uutetta ja luonnonmukaista taikapähkinävettä. Koostumusten luvataan puhdistavan kuivattamatta, raikastavan ja hellivän ihoa sekä tekevän kasvoista pehmeät. Vaihtelen tosiaan kasvoputsareita sekaihoni kunnon mukaan ja välillä tällaiset lempeämmät ja hoitavammat tapaukset ovat omiaan tehokkaampien tuotteiden ohella.


Sensitive Vegetal Anti-Redness Cream SPF 20. Kasvoni punoittavat herkästi kylmässä tai viimassa ulkoilessa (ei johdu pelkästään "rehkimisestä"). Myös saunomisen jälkeen olen yleensä punainen kuin tomaatti. Siksipä punoitusta ehkäisevä ja ihoa rauhoittava voide on toisinaan tarpeeseen. Vaikka tämä onkin päivävoide niin olen taputellut/painellut tätä kevyesti pienen määrän poskille joskus iltaisinkin. Rauhoittaa ja helpottaa punoitusta sekä kuumotusta kasvoilla. Monesti "sensitive"-voiteet jättävät kasvoilleni liian nahkean ja vähän kalvomaisen fiiliksen, mutta pienellä annostelulla ei tämä sitä pahemmmin tee. Meikin alle on tosin liian tuhtia ainakin koko kasvoilla käytettäväksi, mutta hyvä ennen ja jälkeen talvikeleillä ulkona liikkumisen tai sitten juurikin saunan perään. Suojakerroin on plussaa, mutta pakkauksessakin muistutetaan ettei tämä ole varsinainen aurinkosuojavoide.


Jardins du Monde Energizing Shower Gel Pomegranate from Spain tuoksuu ainakin pullon suusta raikkaan makealle, mutta joutuu odottelemaan vielä hetkisen käyttövuoroaan. Mielestäni sarjan suihkugeelit ovat kelpoja perus suihkugeelejä ja tuoksuja löytyy runsaasti. Näitä onkin tullut käytettyä vuosien saatossa lukemattomia pulloja :)


Ystävänpäivä-kampanjassa sai ensimmäisen ostoskoriin valitun tuotteen ilmaiseksi. Koska toimivat ja edulliset ripsivärit ovat itselläni aina hakusessa, niin päädyin Couleurs Nature 360 asteen Volume waterproof mascaraan (01. Noir). YR:n tuotekuvaus vaikuttaa lupaavalta: "Tee ripsistäsi kauniin viuhkamaiset. Tuuheuttava ja erotteleva ripsiväri muotoilee, korostaa ja tekee ripsistä todella tuuheat. Rauhoittavaa ruiskaunokkivettä sisältävä vedenkestävä koostumus asettuu jokaiseen ripseen ja antaa niille upeaa runsautta paakkuuntumatta." Nähtäväksi jää onko tästä nuo lupaukset lunastamaan.


Toinen tilaajalahja oli sivellinsetti ja niille säilytyskotelo. Puuterisivellin on inasen karheahko ja muutenkin liian pieni omaan makuuni, mutta voisin kokeilla vaikka poskipunille ja varjostuksiin. Meikkivoidesivellin on myöskin sellainen, jota en tule tarkoitukseensa käyttämään, koska paljon paremmat välineet löytyvät entuudestaan. Rajaus- ja pieni luomivärisivellin vaikuttavat kiinnostavimmilta, mutta en ole vielä testannut tositoimissa. Kotelo onkin sitten osastoa "heppoinen" ja halvan oloinen. On lisäksi pieni ja pikkuisen ahdas jopa tälle sivellinsetille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti