torstai 23. helmikuuta 2017

Kauneushaaste

Kiitokset Katalle haasteesta :) Itse en laita haastetta henkilökohtaisesti kenellekään, mutta sen saa ottaa mielellään vastaan, jos ei vielä ole ennättänyt tätä toteuttamaan.

1. Varhaisin meikkimuisto?

Ekana mieleen tulee äidilläni ollut roll-on huulikiilto, joka tuoksui mielestäni taivaalliselle. Kyselin usein, että voitaisiinko laittaa mulle taas sitä huulikiiltoa. Olin tuolloin niin pieni, että piti pyytää äidiltä lupa (äidin meikit kiinnostivat jo tuolloin kovasti, mutta niihin oli kielletty kajoamasta ilman lupaa) ja laittamisessakin luotin vielä äidin apuun :D Kotona ollessa sain sitten toisinaan huulilleni kiiltoa, joka oli nykypäivän huulikiiltoihin verrattuna tosi tahmaista jankkia, mutta lapsena aivan parhautta.

Tämän tyyppinen kiilto oli kyseessä. Kuva täältä.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Mulla on yleensä mukana "käsilaukku"-meikkipussi, josta löytyy ainakin puuteri, blotting papereita, huulirasva, huulipuna ja/tai -kiilto sekä ripsentaivuttimet (nämä siksi koska ripseni saattavat suoristua päivän/illan mittaan). Jos olen menossa iltarientoihin niin mukaan lähtee lisäksi rajauskynä.

3. Lempituoksusi?

Apua, tämä on paha. Tuoksujen suhteen menen aina fiilispohjalta ja olen todella vaihtelunhaluinen. Yksi kaikkien aikojen lemppareistani on ollut Guccin Rush 2, jota olen käyttänyt useampia pulloja. Tällä hetkellä en sitä omista, koska saatavuus on niin huono. Pitäisi tilata Jenkeistä, enkä jaksa sitä säätöä alvien ja tullien kanssa :/  Vaikea sanoa tykkäisinkö siitä yhtä paljon nykyään, koska tuoksumieltymykseni tuntuvat muuttuvan ja vaihtelevan nopeasti.

Kuva täältä.


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Suunnilleen samoilla linjoilla mennään useiden muiden haasteen toteuttaneiden kanssa eli ihon- ja hiustenhoidon ohella riittävästi unta, ulkoilua/liikuntaa sekä monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio. Kohtuus "herkkujen", suolan, sokerin, rasvan ja esimerkiksi alkoholin suhteen.

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?

TheBalmin How 'Bout Them Apples? poski- ja huulipunapaletti, josta äskettäin kirjoittelin oman postauksen.

6. Ikimuistoisin virheostoksesi?

Näitäkin on vuosien varrella kertynyt lukuisia. Mainitaan tässä nyt vaikka eräs iHerbissa kovasti kehuttu seerumi (en tietenkään enää muista nimeä tai merkkiä), joka lemusi ekalla käyttökerralla niin kammottavalle, että melkein oksensin suuhuni. Toisella kerralla sain pullon avattua, mutta en kyennyt sitä enää kasvoilleni levittämään, vaikka kovasti taistelin. Lähti sitten roskiin saman tien. Tämä jäi harmittamaan, koska kehujen perusteella odotukset olivat korkealla ja olisin senkin tilalla voinut tilata jotain muuta. Saattoi olla pilallakin, sillä vaikea kuvitella kenenkään voivan noin hirveän hajuista tuotetta vapaaehtoisesti käyttää.

7. Meikkivoiteella vai ilman?

Jos meikkaan muutenkin niin ehdottomasti meikkivoide tai joku muu meikkipohja (BB-, CC-voide tai meikkipuuteri).

 8. Eyeliner vai kajal?

Kajal. En oikein osaa tai jaksa/viitsi kovinkaan usein eyelinereita käytää. Joskus jossain spesiaali tapauksissa tai iltameikissä yritän niiden kanssa kikkailla. Kajal on itselleni helpompi ja nopeampi.


 
9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

En ole pahemmin merkkiuskollinen, mutta näitä en vaihda:

Tweezermanin Mini Slant pinsetit.

Lumenen Waterproof Silmämeikin Poistoaine.



10. Tuote, jota haluat vielä koittaa?

Tyypilliseen tapaan en osaa valita vain yhtä, joten tässäpä muutama vaihtoehto.

Zoevan En Taupe luomiväripaletti on ollut mielessä jo pitkään ja aikomukseni on se ehdottomasti jossain vaiheessa tilata.

Kuva täältä.

Tarten Shape Tape Concealer (Katan innoittamana) ja joku (no tietty mieluusti vaikka parikin) Amazonian Clay 12-Hour Blusheista. Näiden kohdalla vaivaton (ja edullinen) saatavuus on vaan jonkinasteinen ongelma.

Kuva täältä.

Ei järkyttävän kallis, mutta kuitenkin laadukas ovaali-sivellin.

Kuva täältä.



8 kommenttia:

  1. Tartea saa tilattua heidän nettisivuiltaan suoraan Suomeen eikä postikulutkaan olleet mahdottomat. Tietysti alv pitää maksaa jos tilaa yli rajan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, kun noita kumpaistakaan ei saa alle sen "rajan" (jos se on vielä noin 22 euroa postikuluineen EU:n ulkopuolelta tilattaessa). En ole tällä hetkellä oikein perillä USA:sta tilaamisesta, kun tosiaan ärsyttää kaikki ylimääräinen säätäminen ja "maksut". Ehkäpä vielä joku päivä onnistun nuo tilaamaan, kunhan vaan budjetti sallii :)

      Poista
  2. Mun tekisi kans mieli tilata joku Zoevan (vaikkapa tuo En Taupe) tai Tarten luomiväripaletti, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä joku päivä sekin toteutuu. Myös Makeup Geekin luomivärit kiinnostaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makeup Geekin luomivärit kiinnostavat muakin kovasti :)

      Poista
  3. Tuollainen roll-on huulikiilto taisi olla eka meikkituotteeni ala-asteella. Muistan vieläkin sen makean mansikkatuoksun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo roll-on huulikiillot taisivat olla todella "in" silloin :)

      Poista
  4. Kiva kun teit tämän haasteen! :) Muakin on alkanut kiinnostaa Zoevan luomivärit, mutta oikeasti en tarvisi yhtään palettia enempää. Kinkkinen tilanne :D Mä haaveilen myös Tarten poskipunasta, erityisesti nudesävy Exposed vaikuttaa ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavahan näitä tällaisia postauksia on tehdä :) En itsekään periaatteessa tarvitsisi yhtään lisää luomivärejä, mutta Zoevasta oon kehittänyt jo jonkinasteisen pakkomielteen :D Toivottavasti Tartea tulisi joskus myyntiin johonkin eurooppalaiseenkin nettikauppaan...

      Poista