keskiviikko 10. elokuuta 2016

MyLook.fi tilaus


Kyseessä oli ensimmäinen tilaukseni MyLook.fi verkkokaupasta ja kaikki sujui oikein mallikkaasti. Verkkokauppa on suomalainen, mutta tuotteet toimitettiin Virosta. Toimituskulut olivat tilaushetkellä ilmaiset (menossa oli viikon mittainen tarjouskampanja) ja hintataso edullinen. Tuoltahan löytyy myös sellaisia tuotteita, joita ei monissa suomalaisissa verkkokaupoissa ole, tavallisista kaupoista puhumattakaan.


Kallos Cosmetiscs Banana Fortifying Hair Mask with Multivitamin Complex (5,51 e) on ollut kuolauslistallani pitkään, koska arvelin tässä olevan banaaninen tuoksu :D Ja näin oli. Tuoksu on kuitenkin enemmänkin makean banaanikarkkimainen kuin puhtaasti hedelmäinen. Liian usein käytettynä voi alkaa tökkimään, kuten kaikki makeat tuoksu ylipäänsä, mutta toisinaan tällainen herkkutuoksu tulee olemaan varmasti mieleeni. Miksei baanaanin tuoksuista kosmetiikkaa ole myynnissä enemmänkin? Hoitotehoista en vielä osaa sanoa mitään, mutta arviota tulee kunhan olen ehtinyt jokusen kerran testaamaan. Nyt ei tosiaan hiusnaamio hetkeen lopu, sillä purkissa on litran verran tavaraa. Näitä Kalloksen jättileka shampoita ja naamiota olen nähnyt tähän saakka vain Kärkkäisen verkkokaupassa (saattaa niitä olla myymälöissäkin).

Itselleni täysin uusi tuttavuus on korealainen Holika Holika. Olen nähnyt merkin tuotteita blogeissa ja muualla netissä, mutta nyt vasta innostuin tilamaan. Etenkin meikkituotteiden pakkaukset ovat söpöjä ja hellyyttäviä, tosin nyt pysyin kurissa ja hommasin pari (ei söpöily) juttua joita arvelin tarvitsevani.


Juicy Mask Sheet Tomato (1,75 e). Olen ensikertalainen kangasnaamiodenkin osalta, joten mielenkiinnolla kokeilen. Naamio sisältää tomaattimehua ja sen lupaillaan kiinteyttävän sekä napakoittavan ihoa.

Korealaisia BB-voiteita kehutaan paljon, joten nyt kun oli mahdollisuus sellainen tilata, niin en empinyt. Aqua Petit BB:ssä (6,25 e) on SPF 25, mikä oli yksi syy tämän hankintaan. Nivean kasvoille suunnattu aurinkovoide saa nimittäin kasvoni kiiltämään niin runsaasti, että en mielellään sitä laitettuani ihmisten ilmoilla pahemmin liiku.


Googlesta hain tästä enemmän tietoa (pakkauksessa on vain koreaa) ja selvisi, että tässä on mm. vihreää teetä ja glacial milk nimistä ainesosaa (jäätikkö vettä/uutetta?), mitä se sitten lieneekään. Näitä Petit BB-voiteita on eri versioita ja tämä on kosteuttava sekä pehmentävä tapaus.

Parin kerran kokeilun perusteella Aqua Petit BB on kyllä ihastuttanut. Tämä levittyy kasvoille helposti ja nätisti, lopputuloksen ollessa luonnollinen. Peittävyyttä on sen verran, että iho tasoittuu ja punoitukset ynnä muut sävyerot häivyttyvät. Ongelmakohtiin on siis peiteaine niin halutessaan tarpeen. Ei juurikaan tunnu kasvoilla ja kestää siistinä paikoillaan moitteetta puuteroinnin kanssa. Sävyjä oli saatavana vain yksi ja se sopii tällä hetkellä päivetystä saaneille kasvoilleni, mutta talvella saattanee olla hieman liian tumma.



Astor Lift Me Up Anti Aging Concealer sävyssä 001 Light (3,95 e) sisältää C- ja E-vitamiineja sekä peptidejä. Peitevoiteen luvataan peittävän ja heleyttävän tummia silmänalusia sekä samalla "liftaavan" plus tasoittavan/ehkäisevän pieniä juonteita ja ryppyjä. Vaaleaksi sävyksi tämä on aika persikkainen, mutta toisaalta oranssihtavat ja persikkaiset sävyt tasoittavat tummuutta parhaiten. Käytän tätä toisen vaaleamman peiteaineen tai valokynän alla ja lopputulos on ollut ihan ok. Ei yksinään peitä täydellisesti, mutta toimii siinä missä muutkin peiteaineet kombona toisen tuotteen kanssa. Liftaavasta vaikutuksesta ja juonteiden siloituksesta on vaikea silmämääräisesti sanoa juuri mitään, mutta kaikki anti-age ominaisuudet ovat vaan plussaa.

BB-voide ja Astor peiteaine.

Vihdoinkin löytyi nettikauppa, jossa oli hieman kattavampi valikoima Ziajaa.


Slim anti-cellulite express body serum ja anti-cellulite energising body scrub (7,96 e) tulivat samassa paketissa. Tietysti tärkeimmässä roolissa selluliitin ehkäisyssä ovat ruokavalio, riittävä vedenjuonti ja liikunta, mutta kyllä nämä täsmätuotteet jonkin verran napakoittavat ja tasoittavat ihon pintaa sekä parantavat nestekiertoa yms. Selluliittivoiteita käytän lähinnä kuuriluontoisesti putelin silloin tällöin, eivät ole jatkuvassa käytössä.


Ostoslistalla oli Ziajan Goat Milk käsivoide, mutta nyt kun oli saatavilla sellaisia merkin voiteita, joita ei ole esimerkiksi Sokkarin valikoimissa, päädyin yhden tilaamaan. Ceramides lipid concentrate nourishing-regenerating käsivoide (2,99 e) vaikuttaa loistavalta erityisesti talven kuivattamien käsien hoitoon. Voiteen pitäsi suojata kuivaa, karheaa ja herkkää ihoa, pitää yllä ihon luonnollista lipidi kerrosta, ehkäistä epidermiksen kuivuutta ja vahvistaa kynsiä. Kuvauksesta tulee mieleen tuhdimpi voide, mutta tämä imeytyy todella nopeasti tahmaamatta jättäen kädet pehmeiksi ja sileiksi.

Leg Gel horse chestnut extract (3,76 e) on väsyneiden ja rasittuneiden jalkojen pelastus. Yves Rocherin Sos Heavy Legs-voide (joka sisälsi samaista hevoskastanjaa) on loppumaisillaan, joten tarvitsin uuden vastaavan. Etenkin seisomatyöläisen jalat saavat helpotusta nopeasti tällaisten tuotteiden avulla. Tunnen fyysisen väsymyksen muutenkin usein juuri jaloissa (jomotusta, kolotusta, turvotusta yms.), joten virkistys ja rentouttava vaikutus ovat tervetulleita pitkän päivän jälkeen. Tätä hierotaan nilkkoihin, pohkeisiin ja sääriin, koska mikään pehmittävä jalkapohjavoide ei tämä ole.

10 kommenttia:

  1. Pitääpä tutustua tähän nettikauppaan! Ostin vasta itsekin Petit BB-voiteen, mutta mallissa Clearing. Odottelen sen saapumista innolla, ja tuo korkea aurinkosuoja on hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petit BB on ollut todella mieluinen ja noilla kertoimilla luulisi suojaavan ihoa hyvin :) Ensimmäinen käyttämäni korealainen bb-voide ja hurahdin heti, eli mieli tekee kokeilla muidenkin merkkien BB-voiteita.

      Poista
  2. Olen käynyt tämän verkkokaupan sivuja tutkimassa, mutten ole vielä tilannut mitään. Edullisesti näyttävät myyvän ja kuten totesit löytyy merkkejä, joihin ei muualla törmää.
    Korealaiset tuotteet kiinnostaa, joten kiva, että MyLookissa on sekin puoli edustettuna.
    Myös Ziaja tuntuu välillä olevan kiven alla täällä Suomessa, mutta olen sitä jonkin verran hankkinut suoraan Puolasta, jossa hintataso on tietysti ihan toista kuin täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettikauppaan jäi vielä paljon kiinnostavaa eli uusi tilaus pitää jossain vaiheessa laittaa menemään :)

      Oi, jospa pääsisikin Puolaan paikan päälle kosmetiikkashoppailemaan. Itse asiassa, kun tässä pikku hiljaa mietitään seuraavaksi tehtävää pitkän viikonlopun matkaa Eurooppaan niin Karakova tai Gdansk ovat varteenotettavia vaihtoehtoja.

      Poista
    2. Kannattaa kyllä mennä ihan itse paikan päälle toteamaan minkälaisia merkkejä on tarjolla.
      Pyysin mun "diileriä" tuomaan parit Inglotin luomivärit, kun en niitä yhtään omista, enkä ole koskaan kokeillutkaan. Ne maksaa Puolassa noin puolet meikäläisestä hintatasosta. Saa nähdä saanko ne;)

      Poista
  3. Haastan sinut tekemään sellaisia postauksia, joissa käyt läpi esim. kaikki kaapeistasi löytyvät suihkugeelit, shampoot, hajuvedet jne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, nytpä tuli kunnon haaste eteen :) Voisin kyllä tässä sellaisiakin postauksia väsätä, tulisi samalla järjesteltyä ja käytyä ne jemmatkin läpi. Haaste siis otettu vastaan. Ei multa tosiaan kovin suurta määrää tiettyjä tuotteida löydy, koska niitä kuluukin tasaista tahtia. Hajuvesiä on melko kohtuullinen määrä (verrattuna moniin muihin kosmetiikkabloggaajiin), joten niistä voisin aloittaa.

      Poista
  4. Ihan jäätävän kokoinen tuo purkki :O Hetken pitäisi kyllä tosiaankin kestää :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :D Toivottavasti toimii hiuksissani... siltikin on kyllästyminen varmasti jossain vaiheessa taattu.

      Poista