lauantai 20. elokuuta 2016

Saippuaa

Jatketaan taas haasteen parissa ja tällä kertaa vuorossa ovat suihku- ja käsisaippuat, -geelit ja -vaahdot yms. Kuorinnat jätän nyt postauksen ulkopuolelle, mutta niitä ei löydykään kuin muutama kappale. Samoin pelkästään avokin käyttämät "miestentuotteet" eivät pääse mukaan.


Yves Rocherin Jardins du Monde Carambola from Malaysia- ja Orange from Florida suihkugeelit. Ensin mainitussa tuoksu oli erilainen kuin odotin. Tuoksu on hitusen kirpeähkö sekä "vihreä" ja muutenkin vähän pliisu. Appelsiini odottelee vielä jemmoissa, mutta pullon suusta olen nuuhkutellut ja on paljon enemmän makuuni kuin tuo tähtihedelmä.

Candied Orange & Cinnamon suihkugeeli oli viime joulunajan kausituotteita ja pääsee käyttöön talvemmalla.

Vadelma piparminttu kuoriva suihkugeeli on kropan pesutuotteena kiva, mutta varsinaiseksi kuorinnaksi en tätä luokittelisi, sillä kuorivia partikkeleita on harvassa eikä tämä juurikaan tunnu kuorivan. Tykkään tuoksusta.

Laventeli Karhunvatukka suihkuöljy sheivaamiseen. Pääsee käyttöön kunhan entiset suihkuöljyt loppuvat.

Hamamelis 2in1 super-soft shower creamista kirjoittelin (kuten parista muustakin YR:n tuotteesta) enemmän täällä.


I love... Tropical Paradise on tämän kesän hankintoja Keskiseltä. Kivan vesimäisen raikas ja samalla hedelmäis-kukkainen tuoksu kookoksisella vivahteella. Saman merkin strawberries & milkshake on joutunut jemmoihin aivan liian makean tuoksunsa vuoksi. Päätyy aikanaan käsisaippuaksi.


Palmolive Caipi Coconut tuli hommattua jo Brasilian jalkapallon mm-kisojen aikaan. Tässä oli kausi, jolloin kookos ei tuoksuna houkutellut yhtään, joten tämä odotteli käyttöään jemmoissa pitkään. Kun vihdoinkin tänä kesänä uskaltauduin korkkaamaan, tykästyin. Kookos ei ole tuoksussa liian tyrmäävä vaan sopivan pehmeä. Nythän on taas Palmolivelta myynnissä Brasilia- teemalla jotain samanoloista saippuaa (saattaa hyvinkin olla tätä samaa), putelin väritys on tosin uudemmissa versioissa hieman erilainen.

Olen Aussien suihkugeelien fani :) Tällä hetkellä käytöstä löytyy Mega Watt.


Avonin senses suihkusaippuat Citrus Zing, Moodtherapy ja Oriental Sanctuary majailevat toistaiseksi jemmoissa, Seventh Heavenin sekä Pomegranate & Mango jelly body washin ollessa parhaillaan käytössä. Naturals blushing Cherry Blossom löytyy niin ikään "varaston puolelta". Näistä eniten nenääni miellyttävät Cherry Blossom, Kranaattiomena & Mango ja Oriental Sanctuary. Avon simply delicate Gentle Feminine Wash on tuttu näky suihkukorissamme.


Nivea Pure Fresh suihkugeeliä tilasin vahingossa kaksin kappalein. Toinen on käytössä ja toinen jemmoissa. Tuoksu ei ollut tässäkään sellainen kuin kuvittelin (olisi voinut olla enemmän vesimäinen ja merellinen plus vähemmän maskuliininen). No, avokki ainakin käyttää ihan mielellään.

Creme Soft Shower Cream tulee tarpeeseen talvella ihon kuivuessa enemmän. Caring Shower Silk Mousse Creme Soft suihkuvaahto on yksi suosikeistani kropan pesuun. Vaahtoaa pehmeästi ja runsaasti sekä tuntuu miellyttävän hoitavalta iholla. Tuoksu on niveamainen; puhdas, voidemainen ja raikas.

Natural Oil toimii sheivausöljynä, mutta joskus pesaisen kropan tällä ihan muutenkin.


Rituals... Fortune Oil suihkuöljy päätyy käyttöön piakkoin. Samaan tarkoitukseen kuin tuo edellä mainittu Nivea.


Pirkka Pome Blossom suihkusaippuassa ei ollutkaan sellainen hedelmäisen pirtsakka tuoksu, kuten kuvan perusteella erehdyin luulemaan. Tämä tuoksuu kranaattiompun kukilta eikä juurikaan itse hedelmältä. Menettelee, mutta todennäköisesti kohtalona on käsisaippuan virka.

Rexonaa tuli taannoin hamstrattua tarjouksesta. Fruit + herbs on virkistävän pirteä tapaus. Tropical poweria en ole vielä korkannut.


Meillä on yleensä WC:ssä käsisaippuana nestemäistä- sekä palasaippuaa. Keittiön lavuaarin reunalta löytyy myös oma saippuansa. Käsisaippuaksi päätyneet suihkugeelit laitan pumppupulloon, mutta valmiiksi pumpullisissa puteleissa olevia saippuoita jaksan harvoin siirtää hienompaan pulloon. En lähde näitä käsisaippuoita sen tarkemmin erittelemään, kuva puhukoon puolestaan.


Joo-o. Kyllähän tämä vähän hiljaiseksi vetää, kun näki tuon saippuoiden määrän kokonaisuudessaan. Näin kyllä arvelinkin käyvän. Päätin tämän myötä haastaa itseni ostolakkoon kyseisten tuotteiden osalta. Yksi iso pullo on tulossa vielä Avonilta, mutta lisää en osta ennen kuin nykyiset ovat huvenneet huomattavasti.

10 kommenttia:

  1. Noo, voin sanoa, että miulla on triplasti enemmän :D Kaikkein isoimman saldon tuo kyllä nuo jättipönikät, esim. I Lovelta ja Avonilta, kun herkullisimpia tuoksuja ei tehdä pienemissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Kuvittelin tuossa omassa määrässäni olevan jo aika hurjasti ;D, mutta kaikkihan on suhteellista...

      Poista
  2. Onpas tuota...iso arsenaali. Totta, suhteellistahan kaikki on. Kuvittelin, että minun kolme (säälittävää) jemmasuihkaria on "mittava" varasto, mutta ei ole sinnepäinkään;)

    Yves Rocherin Hamamelista olen joskus ostanut ja tykkään siitä. Myös pieniä Jardins de Mondeja on tullut käytettyä, mutta en muista mitä laatuja, ehkä joku puuvillajuttu...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus olisi kyllä yrittää nykyistä arsenaalia pienentää :D Ideaali tavoite on 3-4 kappaletta käytössä ja max. saman verran jemmoissa. Katsotaan miten onnistuu.

      Poista
  3. Meinasin laskea omat jemmani mutta lopetin 20:n putelin kohdalla.
    Tirsk, taidatko muuta sanoa.
    Onkohan mulla joku ongelma??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas :D Toisaalta on jotenkin "helpottavaa" tietää, ettei ole ainoa suihkusaippua-hamstraaja ;)

      Poista
  4. Hups. :D Itellä tekis mieli aina ostaa kaikkia mielenkiintoista, mutta en sitte osta. Muuten ois varmasti kaikki kaapit täynnä näitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mulla tulee nyt kova haaste eteen tuon vähennysprojektin suhteen. Olisipa samanlainen itsekuri kuin sulla :) Mietin ihan äskettäin, että pitää (haluan) tilata Bottega Verden suihkutuotteita, koska valikoima on kiinnostava ja niitä on yleensä kehuttu. Aion pysyä tiukkana ja unohtaa tilaamisen tällä hetkellä.

      Poista
  5. Mullekin suihkugeelit ovat vähän heikko kohta. Kaapissa on about viisi pulloa ja käytössä varmaan se toiset viisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan kuullostaa ihan kohtuullisen sopivalta määrältä :) Sitä kohti pyritään... Itse oon kosmetiikan suhteen suht vaihtelunhaluinen, joten myös useampi suihkugeelikin pitää olla käytössä samaan aikaan ;)

      Poista