torstai 25. elokuuta 2016

Viime aikojen hittejä ja huteja

Aloitetaan tällä kertaa kehnommista tapauksista ja jätetään parhaat loppuun.


Lumene Natural Code Dual Drama ripsiväri. Käytän nykyään myös ei-vedenkestäviä mascaroita vedenkestävän "top coat-mascaran" alla. Muutaman hyvin ripsissäni toimivan tapauksen olen tuosta kategoriasta löytänyt, mutta tämä ei niihin lukeudu. Klimppaa helposti eikä tunnu tekevän ripsille muuten oikein mitään. Taivutukset eivät meinaa pysyä tämän käyttämisen jälkeen edes top-coat mascaran avulla, vaan ripset tönöttävät tikkuina suoraan eteenpäin. Olen odottanut, että ripsarin massa vähän kuivuisi ja asettuisi (monet ripsivärit kun usein vaan paranevat oltuaan hetken aikaa käytössä), mutta eipä tälle tunnu tapahtuneen mitään. Annan silti tälle vielä pari mahdollisuutta, jonka jälkeen luovutan suosiolla.

Grimas Camouflage Make-Up Pure (G1) on makuuni aivan liian kuivakkaa. Alkuun näytti, että siveltimen kanssa käytettynä homma sujuisi kohtuullisen hyvin, mutta selviän paljon helpomalla ja meikkaus sujuu nopeammin toisten peiteaineiden kanssa. Lopputuloskin on parempi muilla tuotteilla ja jos haluaa kunnolla peittävyyttä, tätä saa kerrostaa maailman tappiin. Varsinainen peiteaine ei (kai) ole kyseessä, mutta myyjä suositteli tätä siihenkin tarkoitukseen. Olen kokeillut levittää tätä sormilla, erilaisilla siveltimillä sekä kostealla bb:n tyyppisellä meikkisienellä. Ehkä en vaan osaa käyttää oikealla tavalla tai sitten tämä oli valmiiksi "kuivahtanutta". Nappi on ainakin todella kova. Tuskin tulen Grimasin tuotteisiin kajoamaan enää jatkossa.

Nivea sun anti-age face sun cream saa kasvoni kiiltämään hurjasti. Kuvittelin tämän sopivan myös meikin alle, koska on kasvoille suunnattu tuote. Juu ei. Suojaustehoiltaan on ollut kuitenkin hyvä, iho ei ole palanut tai punoittanut tämän kanssa. Kun liikun ihmisten ilmoilla, käytän tätä vain dekolteella ja luotan meikkipohjan suojakertoimiin.

Ardell ripsientaivuttajat taivuttavat ripset kyllä napakasti, mutta taivutuspään muoto on jotenkin epäsopiva omiin silmiini. Oikean taivutuskulman löytäminen ja asettelu niin ettei taivutus tunnu ikävältä on haastavaa. Eivät olleet sopivat itselleni, harmi.

Sitten hittien vuoro.


Rituals... Fortune Body Scrub on kroppakuorinta meikäläisen makuun. Koostumus on tarpeeksi rakeista ja kuorivan tuntuista. Ei silti raasta ihoa ikävästi. Vaahtoaa hieman, jolloin kuorinta sujuu vaivattomasti eikä aine jää junnaamaan iholle. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Tuoksu ei suuremmin hurmaa, mutta on silti ihan kiva. Tämä on lopuillaan, joten on tilattava isompi puteli jossain muussa tuoksussa (olettaisin, että koostumus ja laatu ovat merkin kuorinnoissa samaa luokkaa).

Kesän eniten käytetyt poskipunat ovat e.l.f.in Baked Blush Peachy Cheeky ja Avonin Luxe glitz shimmer powder. Molemmat ovat persikkaisia/persikkaan taittavia sävyjä, joita käytän enimmäkseen vaan kesäisin.


E.l.f. on jo melko iäkäs, mutta olen nyt löytänyt sen uudelleen. Luonnollisen kuultava sekä hohtava ja nätti etenkin hieman päivettyneellä iholla. Ei silti kannata innostua liikaa sutimaan, koska tämä tosiaan on hohtava, eikä liian hehkuva naama ole kovinkaan luonnollinen näky.


Avon on oikeastaan korostus/high lighter-tuote, mutta passaa oikein mainiosti myös kevyeksi poskipunaksi. Hillitty, kuultava ja kasvoja raikastava. Sopii monenlaiseen meikkiin.


Rajauksien tekeminen luomiväreillä on ollut suosiossani jo pidemmän aikaa. Valinnanvaraa on runsaammin, koska silmänrajaustuotteita ei itselläni ole kuin jokunen kynä ja yksi nestemäinen liner. Vähemmän käytetyille tummemmille luomiväreille ja palettien "pakollisille mustille" on löytynyt myös tämän myötä käyttöä. Luonnollisesti jotkut luomivärit soveltuvat rajauksiin paremmin kuin toiset, mutta aika nopeasti on tullut opittua ne parhaiten kyseiseen puuhaan soveltuvat. Paras omistamani väline rajauksien tekemiseen on Coastal Scentsin Classic Liner Angle Small Synthetic sivellin. Pitäisikin hankkia toinenkin (tai useampi) samantyyppinen sivellin.


Kyseisen siveltimen puhdistamiseen Dermosilin makeup brush cleanser on ollut oikein omiaan. Suihkautus tai pari siveltimeen, joka on paperia (nessua yms.) vasten ja sitten vaan pyyhitään. Puhdasta tulee vaivattomasti ja noinkin pienikokoinen sivellin kuivuu nopeasti. Sivellinputsarissa on ihan ok tuoksu verrattuna esimerkiksi Kicksin vastaavaan. Toimii toki muillekin siveltimille, mutta isommat ja paksummat siveltimet tykkään pestä mielummin marseille-saippualla.


Biozellin rakenne- ja voluumisuihke on viime aikoina syrjäyttänyt muut muotoilutuotteet. Tuuheuttaa ja kuohkeuttaa hiuksia antaen samalla rakennetta ja hieman pitoa. Ei lähmää tai tee hiuksista tahmaisia. Toimii loistavasti omassa tukassani (hiukset ovat ohuet ja lasimaiset, mutta niitä on runsaasti).

2 kommenttia:

  1. Tuota Biozelliä on niin moni kehunut, että pitää varmaa ostaa testiin. Mun tukka kaipaa aina tuuheutta :)

    VastaaPoista