perjantai 12. elokuuta 2016

Rio ohoi! (pieni arvonta)

Kaikki -edes vähänkään- urheilua seuraavat tietävät, että kesäolympialaiset Rio de Janeirossa ovat parhaillaan käynnissä. Itse olen aika valikoiva urheilun katsomisen suhteen, mutta yleensä kaikki suuremmat kisat/turnaukset tulee katsottua, koska maailman huiput ovat silloin paikalla. Tuolloin lähes laji kuin laji kelpaa, paitsi golf ja osa ammuntalajeista eivät oikein innosta. Tykkään myös TV:n kisastudioista ja etenkin sellaiset "henkilökuva"-pätkät ovat kivoja, sillä niissä urheilija tulee persoonana paremmin esiin pelkän nimen takaa.

Tämän "suuren urheilujuhlan" myötä inspiroiduin järjestämään pienen arvonnan :) Palkinnon tuotteet liittyvät jotenkin Rioon, yksi nimensä puolesta ja muut vaan omien mielikuvieni mukaisesti. Tällä kertaa arvonta on blogini lukijoille. Uudet lukijat ovat tietysti tervetulleita.

Osallistumiseen riittää, kun kerrot mikä on suhteesi penkkiurheiluun? Onko sinulla esimerkiksi suosikkiurheilijaa vai onko joku laji ylitse muiden? Lisää vielä kommenttiin mitä kautta seuraat blogia. Jätäthän myös sähköpostiosoitteen ja jos olet alaikäinen, kysythän luvan huoltajaltasi. Palkinnon postitus vain Suomeen.

Arvonta päättyy 28.8.2016.

Tuotteet ovat juuri hankittuja sekä käyttämättömiä. 



NYX Love in Rio Meet Me At The Copa luomiväritrio. Copacapana on kuuluisa useita kilometrejä pitkä hiekkaranta Riossa, joten nimensä puolesta paletti sopii loistavasti mukaan arvontaan :) Kuvaaminen oli haasteellista kannen pinnan heijastaessa, mutta en viitsinyt aukaista palettia. Toivottavasti kuvasta saa sävyt edes jotenkin selville.


Kultamitali olympialaisissa on lähes kaikille urheilijoille se isoin tavoite tai saavutus. Siispä Wild & Mild kynsilakka sävyssä 253 Golden Eye käy teemaan. Kynsilakasta tulee hieman mieleen hienojakoinen rantahiekka auringonsäteiden siinä kimaltaessa. Lakassa on pienempää hilettä ja isompia glittersattumia. Tällaiset lakat toimivat kivasti esimerkiksi toisen kynsilakan päällä, mutta sopivat hyvin yksinäänkin käytettäviksi.


Brasiliassa kun ollaan, niin tarjolla on kaikenlaista eksoottisempaa syötävää ja juotavaa. Erityisesti hedelmät tulevat ajatuksiin. Holika Holikan Juicy Mask Sheet Revitalizing Mango (kangasnaamio) ja Urtekramin Coconut Hand Cream edustavat hedelmäherkkujen kategoriaa. Tuollaisen drinksun mikä on naamiopaketissa, joisin kyllä oikein mielelläni :)



13 kommenttia:

  1. Penkkiurheilijana seuraan kisoja yleensä sivusilmällä, nytkin tuossa Rio pyörii taustalla. Suosikkiurheilija on Usain Bolt ja muutenkin pikajuoksu kiinnostaa. Seuraan blogiasi Bloglovin kautta. 66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihana arvonta :)
    Olen menettänyt tyystin mielenkiintoni urheilun seuraamiseen eli en katso.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mä katson ihan kaikkea urheilua! :D Yleisurheilu, joukkuelajit, voimistelut, taitoluistelut, lumilautailut yms ihan parasta. Golfista ja esim. formuloista en kyllä jaksa innostua.

    Luen bloggerin kautta ja meili on ine_91@msn.com :)

    VastaaPoista
  4. Joskus, kun on ihan mitalipelit menossa jääkiekosta niin sitä tulee sillä silmällä katsottua, muuten ei kyllä iske mikään laji. Vanhaan hyvään aikaan tuli katsottua formulat, mäkihyppyä ja hiihtoa, mutta ei enää.

    Luen bloggerin kautta, nimellä Mimosa, talkandbake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  5. Kiva arvonta!

    En seuraa ollenkaan urheilua, enkä katso mitään kisoja. Urheilu ei vaan kiinnosta:(

    Seuraan Bloglovinin ja Bloggerin kautta. Sposti: blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kivat tuotteet, joten ehdottomasti osallistun. Seuraan ahkerasti urheilua. Olympialaiset ovat pyörineet telkussa koko ajan yömyöhään asti. Telinevoimistelu on yksi suosikkilajini ja toki suomalaisten suorituksia on kiva seurata. Ja kun syksy koittaa, niin alan katsomaan jääkiekkoa :). Seuraan bloggerin kautta.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Jääkiekko on lähinnä sydäntä mulla. Ja tulee kyllä katottua olympialaiset ja mm-kisat ja em-kisat jne. Onhan se mukavaa jännätä kisasuorituksia!
    Bloggerin kautta seuraan ja maili on laurakatarooma@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Yleisurheilua seuraan jonkin verran, mutta eniten kyllä tulee seurattua jalkapalloa ja jääkiekkoa. Johtunee varmaan tuosta toisesta puoliskosta :) Seuraan bloggerin kautta.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  9. Bloggeri kautta seuraan. Yleisurheilut ovat suosikki laji ja myös uintia katselen osallistun hienoon arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Kyllähän näitä olympialaisia tulee seurattua jonkin verran, että pysyy kartalla mistä muut puhuu.
    Bloglovinin kautta lueskelen.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Olen varmaan jollain tavalla tyypillinen suomalainen penkkiurheilija eli isompia kisoja tulee katsottua (esim. jääkiekon MM-kisat). Seurasin kyllä aiemmin kesällä Kalevan kisoja. Olympialaisia en ole vielä seurannut, oikeastaan ainoa laji mikä siellä kiinnostaa on keihäänheitto. Painija Petra Ollia kyllä kannatan, mutta se johtuu varmaan enemmän persoonasta kuin lajista. Katsoin muuten muutama viikko sitten Yleltä dokumentin Petra Ollista. En ole mikään tilastohai joka muistaisi ulkoa tuloksia, vaan enemmän olen kiinnostunut urheilijoista ihmisinä.

    Liityin äsken Blogger-lukijaksi.

    teknokemia ät gmail.com

    VastaaPoista
  13. Huono penkkiurheilija olen. Eli siis olen lätkätyttö henkeen ja vereen, ainoa urheilu laji josta jaksan innostua, taitoluistelua tulee myös joskus katsottua siskon kanssa joka lajia harrastaa.
    Bloglovinin kautta viiviK nimellä seurailen :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista