keskiviikko 3. elokuuta 2016

Ostoksia #2

Edellisessä postauksessa käsiteltiin muita satunnaisia keskikesän aikana tehtyjä kosmetiikkahankintoja ja nyt olisi vuorossa katsaus hyvinkin suppeiksi jääneisiin meikki- ja tarvikeostoksiin. Tilanne on tosin korjattu parin tilauksen muodossa, joita tässä vielä odottelen saapuviksi :D


Citymarketissa olivat (tai ovat edelleen?) kaikki Maybellinen Baby-sarjan tuotteet - 40%. Koska en ihastunut aikoinaan kokeilemaani Baby Lips huulirasvaan, en innostunut niitä enää uudelleen hankkimaan. Sen sijaan jotain sarjan primeria olen halunnut kokeilla jo pitkään. Pikaisen testailun perusteella valintani osui Baby Skin Instant Fatigue Bluriin sävyssä Cool Rose.


Voiteessa on vesipohjainen "blurraava" koostumus, jonka luvataan tasoittavan ihon sävyä ja tekevän ihosta "raikkaan ja ravitun" näköisen. Koostumus on kevyttä ja emulsio-/lotionmaista eli liukkaan silikonista tuntua ei tässä ole (vaikka INCI-listalta silikoneja löytyykin). Tuntuu kasvoilla miellyttävältä, ikään kuin kevyeltä päivävoiteelta. Jättää sellaisen semi-mattaisen ja samalla hieman siloitetun pinnan, joka tuntuu vain sormilla kasvoja kosketeltaessa. Heleyttää ja raikastaa ihoa omaan makuuni juuri sopivasti. Tätä voi käyttää joko yksinään tai sitten pohjustajan tapaan meikin alla, kuten itse teen.


Meikkipohja levittyy ihan normaaliin tapaan tämän päälle ja kestää siistinä siinä missä muidenkin vastaavien pohjustajien kanssa. Kiiltoa hillitsevät ja mattaisuutta lisäävät primerit ovat asia erikseen, enkä noita ominaisuuksia edes tällaiselta heleyttävältä ja väsynyttä ihoa kirkastavalta tuotteelta odottaisikaan. En ole silti huomannut tämän lisäävän kiiltelyä, mutta puuteroin kasvot huolellisesti aina meikkipohjan laittamisen jälkeen ja käytän meikinkiinnityssuihketta (näillä konsteilla kasvot pysyvät suht pitkään kiillottomina riippumatta käytetystä primerista). Hintaa tälle jäi viisi euroa ja rapiat. Olen oikein tyytyväinen, sillä tämä pääsi yllättämään positiivisesti :)



Sleek Twist Up Eye Pencil 142 Chocolate on kauniin viileähkö tummanruskea rajauskynä. Kynä on pigmenttinen, levittyy helposti ja kestää siistinä (myös vesirajauksissa) hyvin. Toisaalta kierrettävät rajauskynät ovat näppäriä, koska eivät vaadi teroittamista, mutta kynän kärjen "pyöristyessä" käytön myötä sitä ei saa enää niin teräväksi kuin mitä oli alkujaan. Eipä tuo tässä tapauksessa suuremmin haittaa, koska on muuten niin toimiva. Pretty.fissä tämä maksaa 4,90 e. Kiinnostus heräsikin myös Sleekin huultenrajauskyniä kohtaan, sillä nekään eivät ole hinnalla pilattuja ja tässä Eye Pencilissä on ainakin hinta-laatusuhde kohdillaan.


Kynsihuoltoa postauksessa olikin jo mainintaa manikyyritikuista. Varten vasten (kun asia oli vielä tuoreessa muistissa) menin niitä Citymarketista katselemaan. Ja kuinka ollakaan, sellaisia löytyi Pirkalta (1,99 e). Pirkalla on näköjään uusi Pirkka Make up-sarja, johon kuuluu muutakin meikkivälineistöä ja -tarvikkeita. Poskipunasivellin (3,90 e) vaikutti kivan malliselta ja kokoiselta, joten se tuli myös ostettua sen enempiä miettimättä. Harjakset ovat nailonia ja sivellin sopinee hieman viistopäisen muotonsa ansiosta myös korostustuotteille tai varjostusten tekemiseen. En vielä ennättänyt meikissä testaamaan.



5 kommenttia:

  1. Kokeilin tuota Baby Skin pohjustaja kaupassa kädelle, ja yllätyin, kun se tuntui epäsilikooniselta, mikä on ihan hyvä juttu. En kuitenkaan ole sitä itselleni hankkinut, kun on pohjustajajemmoissa vielä pari muuta.

    Meinasin ostaa Cittarista uusia Pirkan siveltimiä, mutta huh, vielä jaksoin vastustaa kiusausta, mutta kohta retkahdan... Kiva, että tulee uusia edullisia merkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baby Skin sopii hyvin päiviin, jolloin kasvot kaipaavat pienoista heleytystä ja kirkastusta.

      Toivottavasti Pirkka sarjaan tulisi myös edullisia meikkejä :)

      Poista
  2. Minuakin kiinnostaa nuo Pirkan siveltimet ja kun eivät ole tuon kalliimpia niin toki ostan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta taisi hieman vaihdella siveltimestä riippuen, mutta edullisia ovat :)

      Poista
    2. ... niin ja valikoimissa taisi olla vain vaahtomuoviaplikaattoreita, tämä poskipunasivellin ja puuterisivellin. Lisäksi löytyi meikkisieniä, ripsentaivuttimet yms.

      Poista