keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Aleostokset


Tämän vuoden välipäivien alesaalis oli kosmetiikan suhteen varsin suppea. Ja näistä muutamastakin ostoksesta on pari kalasteltu alelaarista, joten olisivat olleet tarjous-/poistohintaisia aleista huolimatta.


Scholl Hard Skin Razor Jalkahöylä (5 e). Nyt pitäisi olla tehoa korppuuntuneen ihon poistoon kantapäistä. En ole aiemmin tällaistä höylää käyttänyt, mutta mielenkiinnolla kokeilen. Tämän kanssa täytyy olla varovainen ja helläkätinen, koska liiallinen käyttö saattaa vaurioittaa ihoa ja pahimmassa tapauksessa vaan lisätä sen paksuuntumista sekä kovettumia. Höylään myydään erikseen vaihtoteriä ja toivon mukaan niitä ei tarvitse etsiskellä suurella vaivalla jostain kiven alta. Raportoin tämän toimivuudesta lisää myöhemmin.


Rimmelin Lasting Finish Colour Rush huulikiiltokyniä löytyi Tokmannilta euron hintaan. Sävy 110 Make Me Blush on maltillisen viileä pinkki. Oikeastaan tämä on "intense colour balm" mutta koostumus ja pigmentti ovat mielestäni kuin kevyen punan ja kiillon yhdistelmä. Tällaisia kyniä on myös kätevää kuljetella käsilaukussa mukana, sillä lisääminen onnistuu vaivattomasti tarpeen mukaan.


Bath & Body Works Anti-Bacterial Hand Gel Pumpkin Frost. Tämä pikku PocketBac (29 ml) söpöläinen löytyi CDON:in kosmetiikkapuolelta (toimittajana StylingAgenten) alennettuun hintaan. En tietenkään enää muista hintaa, mutta taisi olla alle neljän euron. Suht tyyristä (näin pieneksi) käsidesiksi, mutta itse en turhan usein näiden kanssa lotraa, niin kestää luultavasti omassa käytössäni hyvän aikaa. Ja tämä on tuntumaltaan sekä tuoksultaan miellyttävin käsidesi mitä olen tähän saakka käyttänyt. Ei tee käsistä nahkeita tai vetisiä. Tuoksu on hillitty ja kivan erilainen. Vaikka tässäkin alkuun tuoksahtaa alkoholi, haihtuu se todella nopeasti.

Lancomen The Perfect Look setti sisältää Hypnose Volume-à-porter mascaran (01 Noir Intense), pienen Lip Lover huulikiillon sävyssä Rose Attrape 316, mustan Le Crayon Kholin myöskin pienemmässä koossa ja Vernis In Love minikynsilakan Peach Appeal 362B. Elevenillä tämä pakkaus kustansi 21,50 e, joka oli oikein hyvä diili, koska normaalihintaisena pelkkä ripsivärikin maksaisi enemmän. Mieluiten olisin ottanut tuon ripsarin vedenkestävänä, mutta menee kyllä tuokin nyt kun käytössäni on W7 waterproof topcoat mascara.


Siitä onkin ikuisuus, kun olen viimeksi Lancomen ripsiväriä käyttänyt. Joskus parikymppisenä en oikeastaan muita kelpuuttanut vaan merkin mascaraa kului putkilo toisensa perään. Tuohon aikaan edullisempien markettimerkkien vedenkestävien ripsivärien valikoima ei ollut muistini mukaan kovinkaan kummoinen, joten Lancomen suosiminen johtui varmasti paljolti siitä.

Olen ennättänyt kokeilemaan vasta kajalia ja huulikiiltoa.

Lip Lover kiillot ovat kyllä kiinnostaneet pidemmän aikaa, mutta en ole vielä sellaista tullut hankkineeksi. Tutustuminen onkin mukava aloittaa tällaisella minikokoisella. Koostumus on pehmeää ja pigmenttiä on juuri huulikiillolle sopivasti. Ei onneksi ole hirmuisen tahmea, mutta tämän kuitenkin tuntee huulilla (ei mitenkään häiritsevällä tavalla). Tuoksuu "ylelliselle", vaikka monien mielestä tuoksu saattanee olla mummomainen. Sävy on raikas. Kaiken kaikkiaan aivan ihastuttava kiilto. Haluan edelleen Lip Loverin myös täysikokoisena.

Rajauskynällä saa tarkkaa jälkeä ja uskoisin, että tämä teroittaminen teräväksi onnistuu vaivatta jatkossakin, koska koostumus ei ole pehmeän murenevaa. Pigmenttiä löytyy ja väri levittyy helposti vesirajoillekin. Ei ole testailupäivinä ylävesirajalla käytettynä suttaantunut silmänurkkiin kuin vähäsen, niin kuin lähes kaikki kokeilemani kajalit jossain vaiheessa tekevät enemmän tai vähemmän. Tietääkseni tätä ei vedenkestävänä mainosteta, mutta iholle swatchattuna kesti siistinä pitkään ja poistaminen vaati tehokasta miselliä. Olen vakuuttunut.

Rimmelin huulikynä, Lip Lover ja Le Crayon Khol.

Sokoksella näyttäisi olevan vielä alet menossa, joten käväisen siellä antia tutkailemassa eli  aleostokset eivät ole välttämättä tällä taputeltu :)

3 kommenttia:

  1. Schollin jalkahöylästä olisin kiinnostunut lukemaan vaikutelmiasi. Olen itsekin sellaista joskus kaupoissa katsellut, mutta en ole kuitenkaan ostanut. Mahtaako olla raastinrauta vai ihan lelu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on parasta ja muut on sekuntaa! Käyttänyt jo vuoskymmenet. Ei paksunnu iho sen käytöstä.
      Muun merkkisiä teriä käytän siinä,kun Shollia ei löytyy aina

      Poista
  2. Raporttia luvassa piakkoin, kunhan ennätän kokeilemaan (en ole vielä edes avannut pakkausta) :) Toivottavasti olisi tehokas eikä mikään "hipsuttelija".

    VastaaPoista