maanantai 23. tammikuuta 2017

MyLook.fi tilaus


Kyseisessä nettikaupassa oli jälleen kampanja, jossa postikulut olivat ilmaiset. Pieni tilaus lähti siis oitis menemään.


The Body Shopin Honeymania-sarjaa ei ole ainakaan ole nettikaupan puolella näkynyt hetkeen, mutta onneksi sitä löytyi vielä MyLook.fi:sta. Honeymania ei ole itselleni entuudestaan tuttu, mutta on ollut mielessä kokeilla, koska nimensä puolesta vaikuttaa ihanan tuoksuiselta. Se(kin) sarja meni vähän ohi, kun vitkastelin ostamisen kanssa liikaa. Nytpä sitten tilasin setin (5,36 e) joka sisältää kaksi minikoista suihkugeeliä (60 ml/plo) ja hellyyttävän pienen pesukukan. Parhaillaan jylläävä flunssa vaikuttaa hajuaistiani rajoittavasti, mutta tuoksu tuntuu olevan herkullisen hunajainen.

MyLook.fi:ssa on tarjolla kiva valikoima kangas/tissue/sheet-naamioita edulliseen hintaan (esimerkiksi Holika Holikaa ja Mitomoa). Käytin äskettäin Holika Holikan Juicy Tomato naamion ja tykkäsin. Siispä kokeiltavaksi lähti merkin Juicy Mask Sheet Soothing Aloe (1,75 e).  


Garnierin Moisture+Freshness Super Hydrating & Purifying Tissue Mask (1,94 e) sisältää mm. vihreää teeuutetta, hyaluronihappoa ja kosteuttavaa seerumia eli siinä on puhdistava, huokosia supistava sekä kosteuttava hoito samassa. En edes tiennyt, että Garnierilta löytyy muitakin tissuemaskeja kuin se Moisture Bomb.


Holika Holika Smoothie Peeling Mist Lemon Squash (8,69 e) oli niin erikoinen ja mielenkiintoinen tuote, että pakkohan sitä on kokeilla. Tätä suihkutellaan noin 20 sentin etäisyydeltä puhtaille kasvoille kymmenisen kertaa, hierotaan kevyesti kasvoille (joillon kuollut ihosolukko kuoriutuu pois) ja lopuksi huuhdellaan kasvot. Kuten nimi jo viittaakin, kuorintasuihke sisältää sitruunan mehua (tai uutetta), jossa on luonnostaan paljon C-vitamiinia, joten luulisi kasvojen "kirkastuvan" ja raikastuvan.


Garnierin neo Intensive Antipersipirant suihkedödössä (2,95 e) on jännä rinkulan mallinen suihkesuutin. Tuon ansiosta suihke on pehmeämmin sekä laajemmin levittyvää ja tosi hienojakoista. Tämän mainitaan oleva "Dry-Mist" (miten se sitten ikinä eroaakaan muista suihkedödöistä). Pari kertaa käyttäneenä on tuntuma ollut hyvä. Kuivuu ainakin nopeasti ja tuntuu miellyttävältä kainaloissa. Pure Cotton on tuoksuna puhdas ja raikas, juuri meikäläisen makuun. Höh, miksei näitä saa Suomesta, kun kerran muitakin Garnierin dödöjä on myynnissä.


Mixa Sensitive Skin Alcohol Free Anti-Imperfection Purifying Lotion kasvovesi öljyiselle ja epäpuhtaale iholle. Kerrankin epäpuhtauksille/rasvoittuville alueille soveltuva kasvovesi, jossa EI ole alkoholia. Kaipa sillä alkomahoolilla on oma tehtävänsä näppyjen kuivatuksessa ja niiden ehkäisyssä, mutta sitä runsaammin sisältävät kasvovedet ovatkin sitten usein liian tujuja koko kasvoilla tarpeen mukaan käytettäviksi. Tästä löytyy sen sijaan puhdistavaa sinkkiä, jonka pitäisi toimia hyvin epäpuhtauksien nitistämiseen.

Paketissa oli mukana myös näytepussi Mixan Soothing Anti-Redness Care CC-voiteesta.


2 kommenttia:

  1. Holika Holika Smoothie Peeling Mist Lemon Squash kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Minäkin tahtoisin sellaisen;) :D Kuorintasuihke ja C-vitamiini, jep, vaikuttaa hyvältä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mielenkiintoinen tapaus, toivottovasti toimii :) Palaan tähän vielä myöhemmin, kunhan käytöstä tulee enemmän kokemusta.

      Poista