maanantai 9. tammikuuta 2017

Parhaita just nyt

Iho on ollut taas kovilla ilmojen vaihdellessa viimaisista paukkupakkasista leudompiin lähes nollakeleihin. Tuntuu, että iho stressaantuu näistä lämpötilojen vaihteluista ja tietty nuo kylmemmät kelit lisäävät kasvojen pintakuivuutta ja punoitusta tietyillä alueilla. Rauhoittaville, suojaaville ja "ravitseville" tuotteille on siis ollut tarvetta.


Dermosilin Anti-Stress Seerumi. Aiemmin tuumailin seerumista seuraavasti:

-Faces Anti-Stress Serum (13 e) on suunnattu iholle, joka kuivuu ja näyttää väsähtäneeltä. Tämän luvataan kosteuttavan tehokkaasti ja auttavan väsynyttä ihoa rauhoittumaan. Sisällöstä löytyy mm. F- ja E-vitamiineja, jotka ovat iholle tärkeitä antioksidantteja. Olen viime aikoina ollut aika tavalla stressaantunut, joten sekin näkyy jossain määrin ihon kunnossa. Lisäksi ilman kylmetessä ja lämpötilojen vaihdellessa (sisällä lämmintä ja ulkona kylmää/viimaa) kasvojen iho joutuu koetukselle muutenkin. Ajattelin, että tästä voisi olla apua edellä mainittuihin ongelmiin.

Seerumi tuntuu iholla raikkaalta ja kosteuttavalta.Viilentää myös kevyesti kasvojen ihoa ja se saattaa tuotekuvauksen mukaan tuntua iholla pienenä kihelmöintinä. Itse en juurikaan ole kihelmöintiin kiinnittänyt huomiota. Tekee kasvot miellyttävän tuntuisiksi eikä jätä kalvomaista tai lähmäistä fiilistä. Ei ole tukkinut ihoa ja kasvojen sameuskin näyttää hitusen parantuneen. Sopii yksinään käytettäväksi, mutta ihon ollessa kuivempi tarvitsen päälle vielä päivä- tai yövoiteen, riippuen siitä käytänkö aamulla vai illalla. Olen vasta jokusen kerran ehtinyt testaamaan, joten pidemmän käytön vaikutuksista en vielä tiedä. Tuoksu on seerumissa miedon makeahko. Olen tykännyt kaikista kokeilemistani merkin seerumeista eikä tämäkään ole poikkeus-.

Ja toimii edelleen moitteetta. Tästä on tullut yksi suosikki seerumeistani ikinä.


Dermosilin Nature Eye Cream on ehkäissyt silmänympäryksien kuivumista todella hyvin. Olen käyttänyt tätä lähinnä iltaisin, mutta tähän vuodenaikaan menee kyllä päivisinkin.

"Mustaseljankukkauute vähentää silmäpusseja ja tummentumia silmien alla sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Damaskonruusukukkauute vähentää ihon ärtymistä, punoittumista ja tasoittaa ihoa. Manteliöljy, sheavoi, jojobasiemenöljy ja mustaherukansiemenöljy hoitavat herkkää silmänympärysihoa" kertoo Dermosilin tuotekuvaus. Hoitavuudestaan huolimatta koostumus ei ole liian paksua jankkia. Tästä jää silmienympärys iholle todella kosteutettu sekä rauhoittunut tuntuma.


Avon Smoothing Lip Balm jasmine with vitamin E. Pehmeä koostumus levittyy huulille runsaan paksusti, joten suojaa huulia hyvin vaikkapa ulkoillessa. Auttaa myös huulien pienoiseen rohtumiseen, mutta kunnon röhelöitymisen päästessä valloilleen tarvitsen avuksi Blistexin Lip Relief Creamia tai muuta vastaavaa tujumpaa voidetta. Tuoksu on omaan nenääni ihanan kukkaisen karkkimainen.


Goldwell Inner Effect Regulate anti-hair-loss shampoo on varsinaisesti tarkoitettu valmistelemaan hiukset ja hiuspohja sarjan muita tuotteita varten, mutta toimii silti tukassani kuin unelma. Elvyttävä shampoo vaahtoaa sopivasti, pesee hiukset puhtaiksi ja tuoksu on viehättävä (miedosti mausteinen). Hiuksista tulee pehmeän kuohkeat, elinvoimaisemmat ja "terveemmän" oloiset plus tämä aktivoi samalla hiuspohjan verenkiertoa. Hiuksia lähtee aina jonkin verran (huomaa hiusharjoista), mutta viime aikoina mutu-tuntumalla sanoisin, että hiusten irtoilu on hitusen vähentynyt. Hiusten sähköisyys ei ole ollut myöskään niin suuri ongelma kuin joskus aiemmin.


Mario Badescu Facial Spray with aloe, herbs and rosewater. Kasvosuihkeita löytyy itseltäni useampi kappale, mutta etenkin kylmempien ilmojen aikaan olen käyttänyt eniten tätä. Ensinnäkin kasvosuihkeessa on hurmaava ruusuinen tuoksu, joka jo itsestään virkistää kivasti. Toisekseen tämä tuntuu helpottavan kasvojen kiristelyä parhaiten noista käytössäni olevista. Jos suihkin meikin päälle niin suihkuttelen ensin ilmaan ja asetan kasvot siihen suihkepilven alle, koska tämä on koostumukseltaan kastelevempaa kuin esimerkiksi Acon Rescue Mist. Kasvojen puhdistuksen jälkeen tai voiteen päälle suihkuttelen sitten suoraan kasvoille. Kasvosuihke lisäkosteuttaa kosteusköyhää ihoa ja kuten sanottu, helpottaa pintakuivuudesta johtuvaa kiristelyä.


Sigman Blending E25 sivellintä on tullut käytettyä todella ahkerasti. Toimiva ja monikäyttöinen sivellin, ehdottomasti nykyisen sivellin-arsenaalini parhaimmistoa.

Hommasin äskettäin uuden hiustenkuivaimen. Viime vuosina olen ollut tosi (hävettävän) laiska föönaamaan tai muutenkaan muotoilemaan hiuksiani. Edellinen fööni oli matkakokoinen, koska niin harvakseltaan sille oli tarvetta. No, sepä alkoi tuoksahtamaan omituisen kärähtäneelle, joten oli uuden aika.


BaByliss expert 2100 hiustenkuivameen kuuluu kaksi suutinta. Hajottajan (iso mohkula) avulla kuivaustulos on   "luonnollisempi" ja sen pitäisi olla tukalle hellävaraisempi. Hiuksia kannattaa samalla möyhiä tuota käytettäessä. Toinen suutin sopii harjan avulla kuivaamiseen sekä muotoiluun. Mukana tuli föönausharja ja pari klipsiä, joilla saa hiukset kätevästi jaoteltua, jolloin kuivaaminen onnistuu osio kerrallaan.

Onhan tällainen isompi ja tehokkaampi aparaatti paljon kätevämpi sekä nopeampi edelliseen verrattuna. Nytpä olenkin innostunut taas föönaamaan hiukset kuiviksi fööniharjaa ja erilaisia muotoilutuotteita käyttäen. Tukasta tulee selkeästi ryhdikkäämpi ja huolitellumman oloinen. Tiedostan kyllä, että jatkuva lämpökäsittely ei ole hiuksille kovin suotavaa, mutta kerran kaksi viikossa tuskin on liikaa (kun muistaa laittaa lämpösuojaakin) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti