perjantai 13. tammikuuta 2017

Paketti Kärkkäiseltä

Teinpä tilauksen vaihteeksi Kärkkäisen nettikauppaan. Sieltähän löytyy kivasti edullista kosmetiikkaa (toki paljon muutakin) ja sellaisiakin huokeita merkkejä, joihin ei juurikaan muiden kauppojen valikoimissa törmää.


Lorealin Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke (9,90 e) saapunee piakkoin myös muidenkin markettien valikoimiin, mutta en jakasanut jäädä sitä odottelemaan. Lorkun kasvoputsarit ja -vedet ovat olleet mieleeni, joten uskoisin tämänkin olevan toimiva tapaus. Testailin kertaalleen ja hyvältä vaikuttaa, vaikka suihke on jokseenkin märkää (eli mieluiten suihkuttelen ensin ilmaan). Tuoksukin on kiva, sanoisinko kukkaisen raikas.


Lisää suihkeita. Olen saanut pari pitkäänkin vajaana pyörinyttä jätettävää hoitosuihketta loppumaan, joten oli sopiva aika täydennykselle niiden suhteen.


XZ Vanilla Cafe hoitosuihke (3,90 e) soveltuu hennoille tai hauraille hiuksille vahvisten niitä ja lisäten tuuheutta. Silikoniton koostumus ei latista tai veltostuta kuontaloa. Sisällöstä löytyy hoitavaa keratiinia sekä virkistävää kofeiinia. UV-suojakin mainitaan. Sopii niin märkään kuin kuivaankin tukkaan. Tuoksu on pehmeän vaniljainen eli todella jees. Sarjan shampoota olen muinoin käyttänytkin, mutta tätä hoitosuihketta en ole nähnyt täällä päin kauppojen hyllyillä.


Schwarzkopf Gliss Winter Repair jätettävä hoitosuihke on kehitelty erityisesti talviolosuhteisiin. Suojaa hiuksia kuivumiselta ja tekee niistä helpommin kammattavat. Sähköisyyden luvataan pysyvän aisoissa ja hiusten vahvistuvan keratiinin ansiosta. Tuoksu on miellyttävä. Koostumus on kaksifaasinen eli on muistettava ravistella ennen käyttöä. Vaikuttaa sen verran hoitavalta ja silottavalta, että toimii parhaiten märkien hiusten selvittelyssä. Puteli on nätti ja edullinen hinta (2,90 e) avitti ostopäätöstä. Tähänkään ei ole tullut kaupoissa törmättyä tai sitten olen kävellyt ohitse.


Garnier Response Intense Revitalizing Maple Remedy hoitoaine (2,90 e) ei ole myöskään aiemmin osunut silmiini. Tämä on suunnattu erittäin kuluneille hiuksille, mutta toimii varmasti tehotuotteena vähemmänkin kärsineessä tukassa, sillä putelissa on maininta ettei latista hiuksia. Hoitsikka sisältää mm. risiiniöljyä ja vaahteranmahlauutetta. Tämän avulla hiuksista lupaillaan tulevan elinvoimaiset, vahvemmat ja intensiivisesti hoidetut latvoihin asti. Muutkin kokeillut Responset ovat olleet kelpoja, joten mielellään kokeilen tätäkin.


Lavera Intense Nail Cream (9,75 e). Luin tästä posiitivisen arvion Kahvia ja kosmetiikkaa-blogista ja tämä päätyikin saman tien ostoslistalleni. Täytyy todeta, että ensivaikutelmat ovat erinomaiset. Koostumus ei ole ärsyttävän tahmea/nihkeä ja tuoksu on hyvä.


Candy käsisaippua (500 ml/1,40 e). Karkkituoksut houkuttavat aina. Pullosta tuoksuteltuna tuoksu on toki hyvinkin karkkimainen, mutta itselleni tulee tästä mieleen joskus hamaassa menneisyydessä myynnissä ollut vaaleanpunainen tuubiin pakattu purkka.


Bentley Organic Calming & Moisturising Lavender, Aloe & Jojoba palasaippua (2,50 e/40 g). Itse kuulun niihin, jotka tykkäävät laventelin tuoksusta tietyissä määrin (liian monessa samanaikaisesti käytössä olevassa tuotteessa se on kuitenkin helposti liikaa). Laventelisissa tuoksuissa on vaan jotain jännän rauhoittavaa sekä rentouttavaa. Näitä oli kahdessa koossa ja näköjään tilasin epähuomiossa sen pienemmän.


Delia Cosmetics Cameleo kestoväri 4.0 Medium Brown (4,20 e). Olen muistini mukaan merkin hiusväriä käyttänyt aiemminkin eikä lopputuloksena ollut fiasko. Huokeammillakin tummilla sävyillä kotivärjäyksessä ei mieleen tule epäonnistumisia, blondien värien kanssa onkin ollut sitten vähän niin ja näin. Niiden kanssa oli useinkin lopputuloksena liian kellertevä pehko tai sitten tukka meni muilta osin huonoon kuosiin (kärsi käsittelystä).

Löytyykö muita Kärkkäisellä shoppailijoita?

4 kommenttia:

  1. Ostin Kärkkäiseltä näitä samoja käsisaippuioita, mutta eri tuoksuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin myös muitakin tuoksuja tuosta käsisaippuasta, mutta aattelin että kokeillaan ensin vaan yhtä :)

      Poista
  2. En tiennytkään, että L'Orealilla on meikinkiinnityssuihke. Täytyypä testata, jos saan käsiini:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni tuo (plus sarjan primer) on parhaillaan rantautumassa Suomenkin marketteihin ja tavarataloihin, joten saatavuuden ei pitäisi jatkossa olla ongelma :)

      Poista