keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Mielin määrin Avonia


Joululahjaksi tuli perinteiseen tapaan myös Avonin tuotteita (mullehan tunnetusti kelpaa kosmettiikka aina) ja tein itsekin pienen tilauksen kampanjasta 1/2017 erään edullisen tuoksusetin vuoksi.


Lahjakassista löytyi itselleni muutamia entuudestaan tuntemattomia juttuja, mutta Cherish EdP minulla jo on. Katsotaan mikä tämän hajuveden kohtalo tulee olemaan, meneekö eteenpäin vai laitanko mukaan johonkin tulevaan blogiarvontaan.

Berries in Chocolate Bubble Bath soveltuu toivon mukaan myös käsi- tai suihkusaippuaksi (kylpyammettahan meillä ei ole). Tuoksu on nimensä mukaisesti suklaisen marjaisa. Tulee vähän jotkut konvehdit mieleen eikä tämän hetkisessä suklaa-ähkyssä pääse vielä käyttöön vaan palaan tähän myöhemmin, kunhan suklaa alkaa taas houkuttamaan. Pullo on nätin värinen kiva pieni pallero.


Naturals sarjan suihkugeelit ja body lotionit ovat tuttuja, mutta juicy Pomegranate & Mango tuoksua en ole vielä käyttänyt. Tuoksu on ainakin pullojen suulta nuuhkuteltuna pirteän hedelmäinen. Näidenkin vuoro tulee vasta keväämmällä.

Planet Spa Treasures Of The Desert Deeply Restoring Body Moisturiser on täyteläinen ja ihon hetkessä pehmentävä vartalovoide. Seassa on jokusia rakeita, jotka sulautuvat ihoon kropalle hierottaessa. Vaikka tässä onkin arganöljyä, ei tuoksu ole liian makea tai voimakas. Voide tuntuu luksukselta ja tätä hölvää kropalle mielellään. Kosteutus- ja hoitotehonsa sekä paksuhkon koostumuksensa vuoksi on silti varmaankin omimmillaan näin talvikuivalla iholla, kesällä voisi olla liian täyteläistä. Tämä on positiivinen yllätys, sillä en ole tähän mennessä päässyt oikein sinuiksi kokeilemieni Planet Spa tuotteiden kanssa.


Planet Spa Blissfully Nourishing Nail Spa käsi- ja jalkanaamio. Naamiota voi käyttää esimerkiksi yön yli vaikuttamassa jaloissa pehmeiden sukkien ja käsissä kosteutta sitovien hanskojen kanssa. Tai sitten tätä voi laittaa käsiin/jalkoihin runsaasti, kietoa lämpimän pyyhkeen niiden ympärille muutamaksi minuutiksi ja pyyhkiä sitten ylimääräiset pois. No, muutenkin laiskana naamioiden käyttäjänä en näe itseäni tätä käsissäni saati jaloissani pyyhkeen kanssa muhittelemassa, mutta jalkahoitona yön yli menee kyllä. Etukäteen tämän tuoksu arvelutti kovasti, koska samaisen sarjan käsi-kyynerpää-jalkavoide lähti roskiin karmean hajunsa vuoksi, mutta pikaisen testailun tuloksena totesin tuoksun olevan onneksi eri maata (mieto ja pehmeän toffeemainen). Ei siis ollenkaan paha :)


Lisäksi sain pari kosmetiikkalaukkua ja magiX HD finish powderin pienen siveltimen kera.


Omassa tilauksessani pysyin hyvin aisoissa suihkusaippuoiden suhteen, niitä oli vain yksi.
Tätä naturals sensational Wild Berries and Pomegranate yogurth body cleanseria (2,95 e) olenkin ollut aikeissa tilata jo iät ja ajat. Tuoksu on herkullisen marjajogurttimainen, johon granattiomppu tuo pirtsakan lisänsä.

Refreshing rose, mint & chamomile gel cleanser (2,95 e). Geeliputsareita kuluu tasaista tahtia ja tämä vaikutti tuoksunsa puolesta mielenkiintoiselta.


Kohtapuoliin pari yövoidetta saavuttavat loppunsa, joten piti hommata jo valmiiksi uutta tilalle. Näitä Anew sarjan voiteita oli tarjolla edulliseen hintaan (12 e/kpl) ja tilaukseen lähti Visible Perfection Cream yövoide. Tämän kerrotaan olevan kevyt, huokosia häivyttävä, ihon kuntoa parantava ja uudistava voide. Aamulla herätessä ihon pitäisi olla raikas, kosteutettu, sävyltään tasaisempi sekä erityisen nuorekkaan näköinen. Kovat on lupaukset, katsotaan miten käynee.



Kasvokarvojen poistoväline (4,95 e). Tällaisia härpäkkeitä olen nähnyt aiemminkin ja kun kerran Avonilla tuli vastaan niin päätinpä kokeilla. Kasvojen karvoitus ei ole omalla kohdallani kovinkaan suuri ongelma, mutta sellaista vaaleaa haiventa ja "untuvaa" pukkaa tietyille alueille.

Vekottimen käyttö on helppoa ja nopeaa. Kasvoilla tuntuu pientä nipistelyä, kun karvat irtoavat eli täysin "kivutonta" ei puuha ole. Vieteri taivutetaan U:n muotoon, asetetaan ihon pinnalle ja pyöritellään vieterin päitä noista sinisistä ottimista. Halutut kohdat käydään läpi ja homma on valmis. Näppärää.


Advance Techniques kestoväri 5,0 Medium Brown (9,95 e). Avonin hiusvärit ovat olleet toimivia ja näitä tulee silloin tällöin tilailtua. Yleensä hommaan hiusvärit tarjouksista/aleista, mutta nyt ei jemmoissa ollut yhtään ja Avonin väreissä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta.

Perceive Dew EdT tuoksusetti (16,95 e), joka sisältää 50 ml:n hajuveden sekä Body Lotionin.


Avonin sivustolla tuoksua kuvaillaan seuraavasti: "kategoria merellinen-sitrus, tuoksut: freesia, meloni, santelipuu. Piristävä ja aistillinen tuoreiden kevätkukkien tuoksu, joka kantaa häivähdystä sitruunasta ja vie sinut kutsuville, kasteisille niityille, sinne missä kukat ovat alkaneet kukkia ja vieno tuuli virkistää ihoa."

Tuoksu on juurikin kevyt, kukkaisen "ilmava" ja raikas. Aika geneerinen, mutta itselläni kuluu eniten näitä melko neutraaleja ja hillittyjä tuoksuja. Sopii erinomaisesti päiväkäyttöön ja vaikkapa työpaikalle. Alunperin ajatuksissa oli tilata Alpha for Her EdP, mutta sitä löytyy vielä tuoksusuihkeena ja tämän setin hinta oli niin halpa, joten kallistuin tällä kertaa tähän.

2 kommenttia:

  1. Mitenkähän toi Refreshing rose, mint & chamomile gel cleanser soveltuu kuivalle iholle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuubissa ei lue mille ihotyypeille tämä olisi sopiva, mutta Avonin nettisivuilla mainitaan sopivan erilaisille ihotyypeille. Tästä myös kerrotaan, että virkistyksen ja puhdistuksen ohella kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. En ole vielä ottanut käyttöön, joten en osaa tarkemmin arvioida. Arvelisin ettei tämä ole sieltä tujuimmasta/kuivattavimmasta päästä, mutta jos geeliputsarit tuntuvat kuivemmalla iholla liian tujuilta ja peseviltä, niin tuskimpa tämäkään on poikkeus.

      Poista